Direktor KLS nije poslušao Lovernja - Nema suspenzije za Zvezdine navijače

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.06.2014.
14:11
Izvor: Sportske.net

Kapiten Partizana Žofri Lovernj sinoć je posle pobede njegovog tima nad Crvenom zvezdom Telekom javno upitao hoće li se sada suspendovati i Zvezdini navijači, s obzirom da je ponovo bilo ubacivanja petardi, upaljača, topovskih udara na parket...

Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube

Povezane vesti

Ali, očigledno, direktor KLS Dragan Gogić ima drugačije viđenje čitave situacije, pa je Zvezdu zbog pomenutih navijačkih izgreda danas kaznio samo novčano, kako smo već i objavili.

Prema tome, Partizan će narednu utakmicu u četvrtak igrati bez publike, a ukoliko bude potrebe i u majstorici, dok će Zvezda moći da računa na pomoć navijača u četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa.

Inače, Lovernj je sinoć pohvalio arbitre, za razliku od onih iz prve utakmice, a jasno je da ga današnja Gogićeva odluka nije nimalo obradovala.

''Naši navijači su suspendovani i igramo pred praznim tribinama, a sada su i njihovi ubacivali nekakva sr..a na teren, tako da mi se čini da je pravedno da i Zvezdine navijače suspenduju'', izjavio je Lovernj, a prenose ''Novosti''.

A kad je u pitanju Lovernj, mnogima je i dalje nejasno zašto je kapiten Partizana kažnjen sa 115.000 dinara posle prve finalne utakmice, uz obrazloženje da se radi o diskvalifikujućoj grešci, pošto je on bio jedan od trojice igrača Partizana koji su posle svega odigrali ''3 na 5'' protiv crveno-belih.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke