Dikson: "Ne potcenjujemo Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.03.2016.
14:43
Izvor: Sportske.net

Uoči petog međusobnog susreta u tekućoj sezoni koji će košarkaši Fenerbahčea i Crvene zvezde Telekom odigrati u petak u okviru 9. kola TOP 16 faze Evrolige, prvotimac turskog sastava Bobi Dikson poručuje da Fener ne doživljava Zvezdu zdravo za gotovo.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Predstojeći meč 9. kola TOP 16 faze Evrolige između Fenerbahčea i Crvene zvezde Telekom biće peti međusobni susret dva tima u tekućoj sezoni, a četvrti koji će imati takmičarski karakter.

Ekipa Željka Obradovića dobila je sva četiri dosadašnja susreta sa Crvenom zvezdom Telekom, ali prvotimac Fenerbahčea Bobi Dikson tvrdi da to nije razlog da ekipa potceniti šampiona Srbije.

"Više puta smo se u prethodnom periodu sastajali sa Zvezdom. Znamo da se radi o dobroj ekipi zbog čega ne želimo da ih potcenimo. Očekujemo težak meč i nadamo se novoj pobedi" kazao je Bobi Dikson.

Crvena zvezda Telekom posle 8 odigranih utakmica ima skor 5-3 i nalazi se na trećem mestu na tabeli grupe "E". Fenerbahče je prvi poraz u TOP 16 fazi doživeo prethodne nedelje na gostovanju Panatinaikosu.

Utakmica 9. kola TOP 16 faze između Fenerbahčea i Crvene zvezde Telekom zakazana je za petak od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke