Di-Fiš se vraća na parket!?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.08.2016.
20:42
Izvor: Sportske.net

Minule sezone je trenirao Nikse, imao je nekoliko ponuda da nastavi sa trenerskom karijerom, a on je rešio da se vrati aktivnom igranju.

Beta/AP Photo/Frank Franklin II
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Derik Fišer je osetio da bi imao još uvek šta da ponudi košarci u igračkom smislu, te bi da se vrati na parket!

On je naime na svoju "Fejsbuk" stranicu postavio video na kome odrađuje nekoliko košarkaških "drilova", a u opisu videa je i napisao "još uvek nisam gotov".

Ugledni "ESPN" je takođe preneo da popularni Di-Fiš, nadimak koji je dobio u Lejkersima, već aktivno traži mogućnost da se vrati igranju košarke.

Još uvek nije direktno povezan ni sa jednom ekipom, a poznato je da pored NBA lige bivši košarkaš Lejkersa traži angažmen i u Kini.

Ukoliko dobije priliku da zaigra u NBA ligi nakon što je trenirao neku ekipu, biće to prava retkost za najjaču košarkašku ligu na svetu.

Inače, danas se pojavila i informacija da bi košarci mogao da se vrati i bivši bek Čikago Bulsa, Ben Gordon, koji traži klupski angažman, a navodno je već izrazio želju da brani boje reprezentacije Velike Britanije u kvalifikacijama za Eurobasket 2017.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Thursday, 04.08.2016
12:17

Sta se desilo sa Gordonom?

avatar
quaresma07
Wednesday, 03.08.2016
21:10

Jutros vest da Vijeri hoće da se vrati u fudbal sa 43 godine, sada Fišer hoće sa 41. Yanimljivo, obojica u Kinu. Kinezi očigledno kao ludi kupuju te dresove, čim se klubovima isplati da isplaćuju tolike plate svetskim zvezdama u fudbalu i košarci.

avatar
Realan tip
Wednesday, 03.08.2016
21:04

Spreman je kao u najboljim godinama, sto da ne.