Devojke, glave gore, Srbija je svim srcem uz vas!

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.06.2015.
10:48
Izvor: Sportske.net

Bolan poraz doživele su naše najbolje košarkašice u poslednjem kolu prve faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Ali, vremena za tugovanje nema, novi i sve značajniji izazovi su pred njima.

eurobasketwomen2015.com
eurobasketwomen2015.com

Povezane vesti

Kako smo sinoć objavili, ženska košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je poražena od Rusije (77-53), u četvrtom kolu prve faze takmičenja na Evropskom prvenstvu.

To je bio prvi poraz naših reprezentativki od početka takmičenja, ali činjenica da je bio prilično ubedljiv izaziva i dozu zabrinutosti pred mečeve u drugoj fazi takmičenja.

Srbija će u nastavku igrati u novoformiranoj Grupi F, u kojoj je očekuju mečevi sa Litvanijom, Španijom i Slovačkom. U ovoj grupi će se takmičiti i Rusija i Hrvatska, sa kojima je Srbija igrala u prvoj fazi takmičenja.

Prema rasporedu, Srbija naredni meč igra sa Slovačkom, 18. juna u 15:30h, dva dana kasnije od 20:30h na programu je duel sa Španijom, a 22. juna takođe od 20:30h Srpkinje će na megdan Litvankama.

Trenutno stanje na tabeli Grupe F, posle prenetih bodova iz prve faze takmičenja: Rusija 4, Španija 4, Slovačka 3, Srbija 3, Litvanija 2, Hrvatska 2 boda.

A u susret mečevima u drugoj fazi takmičenja, Milica Dabović je na svom Tviter profilu objavila ovu motivacionu poruku, kojoj se i mi pridružujemo:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Tuesday, 16.06.2015
19:23

Srbin sam i uopste nisam uz ovaj klub u formi reprezentcije.Po meni najantipaticniji sportski kolektiv koji imamo u bilo kojem sportu.Mene one ne predstavljaju, jer su kosarkaski klub Marine Maljkovic.