Devet argumenata koji će zapušti usta Radonjinim kritičarima!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 18.05.2015.
17:38
Izvor: Sportske.net

Gotovo svaki put kada Zvezda izgubi utakmicu masa navijača je upirala prstom u crnogorskog trenera kao dežurnog krivca. Međutim, pre no što nastave da ga kude, ti ljudi bi trebalo da znaju sledeće...

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Administratori fejsbuk stranice šaljivo-edukativnog katarktera pod nazivom #Radonjizam ukazuju na devet stvari koje je popularni Dejo napravio od kako je preuzeo crveno-belo kormilo:

1. Dejan Radonjić je jedini trener u istoriji Zvezde koji ima pozitivan bilans protiv Duška Vujoševića.

2. Radonja je prvi prener koji je posle 21 godine savladao Partizan u plej-of mečevima.

3. Sa Dejanom Radonjićem za kormilom Zvezda će igrati Evroligu treću godinu za redom.

4. Dejo je sa Zvedom savladao Budućnost u Podgorici posle punih 12 godina.

5. Dejan Radonjić je prvi trener koji je osvojio ABA ligu sa Zvezdom.

6. U svakoj sezoni u kojoj je Radonjić bio trener Zvezda je osvojila Kup Radivoja Koraća.

7. Dejan Radonjić je prvi trener koji je sa Zvezdom ušao u Top 16 Evrolige.

8. Dejan Radonjić je sa Zvezdom porazio aktuelnog šampiona Evrolige - Makabi, kao i višestrukog prvaka Evrolige Panatinakos.

9. Na kraju ove sezone gotovo je izvesno da će 9 od 12 od igrača iz njegovog tima biti makar na širem spisku svojih reprezentacija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenad1995
Tuesday, 19.05.2015
01:07

Ali mora se isto naglasiti da je Radonjic posle bog zna kolko godina prvi trener, koji je u Zvezdi sa Malog Kalemegdana, FMP-u i sad Zvezdi Telekom povezao vise od jedne sezone.

avatar
nenad1995
Tuesday, 19.05.2015
00:53

I Vlada Vukoicic ima pozitivan skor sa DV 3-1, a mislim i da Aco Petrovic ima skor (uistinu da je on vodio Zvezdu sa Malog kalemegdana) 1-0 nI gde ste lebati nasli 9 igraca da ce biti na sirem spisku reprezentacija? Srbija (Jovic, Marjanovic, Kalinic, Mitrovic) Slovenija (Blazic), Nemacka (Zirbes)

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
11:47

Slažem se u vezi sa Vukoičićem za pokojnog Acu nisam siguiran. Što se reprezentativaca tiče i tu si manje-više blizu, ali zaboravio si Dangubu, a možda i Lazića. Tejić će u mladu reprezentaciju, a verovatno i Rebić. Ja sam ovih 9 tvrdnji shvatio kao sprdnju, što je očigledno i bio cilj autora.

avatar
сочинитељ
Monday, 18.05.2015
21:44

радоња синоћ ставио ребића ван протокола јер није хтео да понизи партизан :)

avatar
i.sarajevo
Monday, 18.05.2015
20:38

mi mozemo pricati sta zelimo ali ovaj covjek ima znanje ali i stila, novinar je zaboravo vaznu stvar za radonjica njegovo ponasanje pravi gospodin i kad gubi i kad dobija uvijek odmjeren tu mu svaka cast, a i pred pocetak sezone odrekao se par kljucnih igraca ,,katic simonovic savovic....,,a to mnogi nebi smjeli uraditi covjek je imao viziju svaka mu cast posle dugo dugo godina dobar trener na zvezdinoj klupi

avatar
Carina
Monday, 18.05.2015
19:40

Nema sta da se zamera. Grobari ce reci da smo mnogo jaci ove godine, medjutim, njihova prva petorka je bolja od nase, a Evroliga sama kaze, odlicno smo se drzali sa gigantima evropske kosarke, par puta nismo imali srece, promasenih par poslednjih napada, ali opet, odlicno.

avatar
predrag3
Monday, 18.05.2015
20:24

Ja jesam grobar i necu reci da ste jaci ove godine, kada bi se igralo 4 na 4. Imate kompletan tim, Partizan samo 4 igraca ali to ne umanjuje vas uspeh. Samo jedno moras da se slozis ako si realan. Prvi put ste usli u evro ligu zasluzeno, prvi put uzeli ABA ligu a napravila se takva euforija kao da vladate 10 godina. Nase uspehe svih ovih godina niko nije tako euforicno opisivao.

avatar
Skaut1
Tuesday, 19.05.2015
11:43

Nije tačno ni to za 4 na 4 i tako smo jači. I naša četvorica bi imala više kondicije, vaši bi crkli.

avatar
Carina
Monday, 18.05.2015
20:46

Pa napravila se euforija jer smo zaboravili kako je to kad se osvoji trofej. Zaboravili smo kako se igra evroliga. Cak i dok je bio Pesic i prethodnih godina, bili smo uvek blizu, ali nijednom nismo osvojili. Dojadili ste nam da vas gledamo kako osvajate i slavimo, jbg predrago nam je. Kad sa druge strane pogledam fudbalski klub, jedino posteno prema ovim momcima je da budemo euforicni kad se pogleda kako se trude i jos bitnije, osvajaju i pobedjuju.

avatar
valjak
Monday, 18.05.2015
19:01

histerija,sta drugo reci?! Kupljeno mu dva gotova tima i to je to!

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 19.05.2015
17:25

Histerija ide uz veliki bol jer znaju da to nije to i da ako on odluči neće nikada ni biti.Zato su im puna usta Igokea,mrze,vredjaju,pljuju,gadjaju,tresu koševe,pune kese ,ali ono što ne mogu da izbrišu su titule,priznanja čak i tom omraženom Dušku Vujoševiću,priznanja klubu poziv za odmeravanje sa NBA timovima...to se jednostavno ne briše.Neko ima istoriju a neko na žalost ne.

avatar
Shone
Monday, 18.05.2015
17:44

Apsolutno se slazem. Na pocetku svake sezone su bili zacrtani ciljevi koji su ostvareni i dokle god je tako nema mesta za kritike! Pored odlicne igre,atmosfera u ekipi je fenomenalna sto je jos jedan jako bitan pokazatelj da se sa ekipom dobro radi!