Derozan isfrustriran: "Zaustavite Lebrona, platiću"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.05.2017.
16:41
Izvor: Sportske.net

Reptrosima se ponovo smeši eliminacija od Kavalirsa, prema beku Toronta, jedan čovek je glavni krivac za to.

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Klivlend Kavalirsi su dobili oba meča u Ohaju protiv Toronta, odlaze u Kanadu da završe posao, a kako stvari stoje tako će i biti.

Derozan je sinoć postigao samo pet poena, problem predstavlja i povreda koju je doživeo Kajl Lauri, te je njegov nastup pod znakom pitanja.

Ipak, slaba Derozanova forma i povreda Laurija, nisu glavni razlozi zbog kojih se veruje da su Reptorsi završili takmičenje u plej-ofu. Najveći problem za četu Dvejna Kejsija predstavlja - Lebron Džejms.

"Kralj" je sinoć postigao 39 poena, uzeo je samo 14 šuteva i ponovo dokazao onu čuvenu Barklijevu rečenicu, "kada bi hteo, Lebron bi svake sezone bio MVP".

Prestigao je Džejms i Džabara na večnoj listi najboljih strelaca u doigravanjima, sada je 200 poena udaljen od Majkla Džordana, čini se da bi to i do kraja ove sezone mogao da sustigne.

Derozan je zbog nemoći protiv Lebrona isfrustriran, pa je spreman da ponudi 100 dolara svakom ko mu kaže kako sačuvati Džejmsa.

"Ako možete da nađete nekog ko zna kako zaustaviti Lebrona u ovim trenucima, daću mu 100 dolara", rekao je potišteni košarkaš Toronto Reptorsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Kdm
Thursday, 04.05.2017
18:10

Tako sto bi za pocetak gos'n slepac morao da pocne da igra na ozbiljnijem nivou... za 30+min covek postigne 5 poena.

avatar
bagra
Thursday, 04.05.2017
17:34

Uzmi ti pa ga cuvaj

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 04.05.2017
16:56

Plaćaju Reptorsi trenera 4,5 miliona godišnje, pa ga ne može zaustaviti, a ne ja za 100 dolara da otkrijem tajnu. Ponudite mi milion i po i reći ću vam.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 05.05.2017
00:29

Fizicki ga ne mozes zaustaviti,tj. ispod 10 poena 5 asistencija i 5 skokova nece odigrati sve da ga cuva Dzordan,Kavai i cela ekipa bedbojsa sa sve Sekom u najboljim godinama pod kosem,ALI ga mozes svesti na los procenat suta i to samo ako ga psihicki onesposobis,licno bih probao tako da sam trener,uzme DeRozan loptu i namerno mu da na liniji za 3 i pomeri se,ako promasi GARANTUJEM da ce odigrati losiju utakmicu,em ce se halaviti,em ce mu biti povredjen ego sto je uvek losa stvar,a ako pogodi,mozes misliti 3 poena,iovako primaju 120 u proseku.

avatar
MultiMagic
Sunday, 07.05.2017
02:28

Ako je neko psiholoski jak igrac onda je to Lebron sto se videlo i prosle i pretprosle sezone u finalima i ova Barklijeva recenica je apsolutno tacna, da zeli Lebron bi imao tripl-dabl ucinak u sezoni i bio MVP svake godine bez ikakvih problema nego su mu bitniji rezultati tima nego sopstveni. Po meni je on medju 10 najboljih igraca ikada. Kazem deset jer racunam igrace sa razlicitim stilovima i sa razlicith pozicija mada bih ga licno stavio odmah iza MJ-a iako osim PPG ima bolji prosek od njega u svemu tokom karijere iako naravno prosek nije najbitnija stvar ali ono jeste bila masina te tesko da ce moci da se ikad kaze izravno da je neko bolji od njega, mozda tu negde okolo, jednak ali bolji ne.

avatar
Nator
Friday, 05.05.2017
13:16

Sta to pricas covjece!!!nNe postoji igrac na ovoj planeti koga Lenard i Grin nece uhapsit.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 04.05.2017
16:47

U al se pretrgao...