Derbi u arhivi, Partizan već u Solunu! PAOK na prelep način najavio ''bratski'' dvoboj!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.02.2017.
10:38
Izvor: Sportske.net

U Solunu vlada košarkaška groznica, stigla crno-bela ''braća'' iz Beograda! Spremne su i posebno dizajnirane majice tim povodom!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nema odmora za košarkaše Partizana posle velike pobede u derbiju protiv Crvene zvezde mts (86:81).

Crno-beli su već doputovali u Solun, gde će sutra od 20 časova odigrati prvu utakmicu nokaut faze takmičenja protiv domaćeg PAOK-a.

Solunjani su na svom Tviter profilu objavili kraći snimak dolaska Partizanove ekspedicije u Solun, a naravno, u centru pažnje je bivši plejmejker PAOK-a, a sada veliki adut beogradskih crno-belih, Amerikanac Vilijam Hečer.

Baš kao i Partizan, i PAOK je proteklog vikenda napravio odličnu uvertiru za duel u FIBA Ligi šampiona. Oni su takođe igrali gradski derbi i savladali ekipu Arisa rezultatom 62:58 i probili se na četvrto mesto na tabeli šampionata Grčke.

Vodeći je atinski trio - Olimpijakos, Panatinaikos i AEK.

--
--

A kao jednu od najava predstojeće utakmice, u PAOK-u su podsetili i na prethodni susret ove dve ''bratske'' ekipe, odigran 16. januara 1990. godine.

''Povratak u devedesete i poslednji zvanični meč između PAOK-a i Partizana u Solunu. Papahronis zakucava, a veliki Predrag Danilović ne uspeva da ga zaustavi u pobedi PAOK-a 93:81, 16. januara 1990. godine.

Posle 9.886 dana,  crno-beli klubovi sa velikom košarkaškom tradicijom i snažnim vezama sastaće se ponovo u Solunu'',
piše tim povodom na Instagram profilu PAOK-a.

Takođe, na Fejsbuk stranici PAOK-a promovisane su i posebno dizajnirane majice povodom sutrašnje utakmice, kojima će sutrašnji spektakl biti dodatno uveličan. A kako izgledaju te majice, možete da vidite OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
18:33

PAOK Je tih godina bas bio jak, '91 su osvojili Kup pobednika kupova, '92 je osvojio svoju drugu (i poslednju titulu) prvaka Grcke, a '94 je osvojio i Kup Radivoja Koraca. '93 su igrali na F4 EL, a '92 i '96 u finalu KPK, finala domaceg prvenstva se podrazumevaju, oni nekoliko drugih mesta bas iz tog perioda isto imaju.

avatar
NEMANJAAA
Tuesday, 07.02.2017
15:59

Eto dozivecemo I to da panteri navijaju za PAOK.Kako li ce samo braci objasnti ahahahbha O PAOKARA O PARTIZANE!