Deo Srbije će posle ove vesti sigurno voleti Štimca još više!

Autor: Pavle Knežević
petak 22.09.2017.
20:19
Izvor: Sportske.net

Naš trofejni reprezentativac nam je otkrio ono u šta smo odavno sumnjali.

Beta/AP Photo/Emrah Gurel
Beta/AP Photo/Emrah Gurel

Povezane vesti

Pisati o tome koliko Vladimir Štimac voli Srbiju, kakav ima odnos prema reprezentaciji, saigračima, sportu uopšte i koliko je dobar uzor svim mladima u ovoj zemlji, postalo je više deplasirano. Svi znamo ko je i šta je Vladimir Štimac, ali smo sigurni da će ga deo Srbije posle ove vesti još više voleti!

Štimac je na minulom Evropskom prvenstvu osvojio srebrnu medalju, zabeležio i 100. nastup za reprezentaciju, ali mu se i tokom turnira rodila ćerka. On je to objavio na društvenim medijima, a pažnju je privuklo i neobično ime za naše prostore, koje su joj roditelji dali: Tarja.
Na društvenim mrežama su se mogli videti komentari o"pomodarstvu" i sličnim glupostima, neki od "prosvećenih" suposumnjali o čemu se radi, zato smo i pitali Štimca da nam objasniodakle to ime.

"Tarja je boginja, a i supruga i ja mnogo volimo nordijsku mitologiju", počeo je on...

A da li ima veze sa Tarjom Turunen?

"Da, naravno, obožavam Nightwish! Oboje ih volimo. Dobro, oni već dugo imaju novu pevačicu i to je dobro, ali Tarja je neprevaziđena", u dahu je ispričao naš reprezentativac.

Nećete nam verovati, ali znali smo! Oni koji imaju "metal bubu" u ušima uvek "osete" jedni druge.

A za one koji ne znaju, Nightwish je finski simfo metal bend, verovatno najpoznatiji predstavnik tog žanra. A ako ne znate šta je simfo metal, to je podvrsta metal muzike u kojoj se kombinuju jake gitare i ritam sekcija slične power metalu sa elementima klasične muzike kao što su opersko pevanje, horovi, instrumenti i drugo.

Tarja Turunen je lirski sopran, pevačica i autorka koja je slavu stekla u bendu Nightwish.

Ali, to nije sve kad je Štimac u pitanju.

"Volim ja svakakvu muziku, ali volim kad je jako, volim kad ide gitara, volim taj stil. Od hard roka pa dalje. Od bendova, ma sve i svašta...Metallica, Dream Theater, Europe, Scorpions, Alice Cooper, sve može. Samo narodnjake ne slušam"
, rekao nam je Štimac uz osmeh.

Poslušajte kako to rade Nightwish i velika Tarja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 23.09.2017
11:00
avatar
Marcos Alonso
Friday, 22.09.2017
23:54

Pa onako kad ga vidis rekao bi Stimara narodnjak 100%nFinci (Skandinavija uopste) su najjaci u metal muzici svih zanrova

avatar
Marko HM
Friday, 22.09.2017
23:36

Tako je Štimara. Long live!!!

avatar
Yes We Can
Friday, 22.09.2017
22:58

Najbolji metal glas od zena! Period!

avatar
Danijella
Friday, 22.09.2017
21:58

Na stranu to sto stvarno Stimara se najeo 12 kg banana za 6 minuta provedenih na EP, samo da kazem par reci o ovoj pevacici...Tarja kad zapeva prozori prste! Kakav glas, kakva energija...kakav kvalitet u jednoj pevacici..ona ne prati gitare i bubnjeve..oni se trude da prate njen glas snagom!

avatar
dohkromk
Friday, 22.09.2017
21:45

To Care!!!! Long live rnr

avatar
_Hejter_
Friday, 22.09.2017
21:39

ne razumem što će ga deo srbije sada voleti više?

avatar
Markocc
Friday, 22.09.2017
21:12

Sve pohvale za Štimca što se tiče odnosa prema reprezentaciji, borbenosti, želje, zalaganja. Jedini problem je što zauzima mjeso nekom kvalitetnijem igraču. Npr odemo sa dvanaest igrača na prvenstvo u startu imamo dva manje znači Štimac i Micić (kod njega je još i problem što nije samo manje igrač za nas već i jedan više za protivnika) i još nam se dva povrijede i onda za finale ostajemo sa osam igrača od kojih je većina potrošena dotad.

avatar
palop
Friday, 22.09.2017
21:10

Haha, nisam ocekivao da je Stimara metalac, prijatno me iznenadio.

avatar
Jürgen Klopp
Friday, 22.09.2017
20:54

Sve je to super, on je patriota, dobar momak uvek se odazivao pozivu bilo kog selektora, davao je maksimum na terenu, a i na klupi... Ali ja se nadam da mu je ovo bilo poslednje veliko takmicenje u dresu reprezentacije, jer jednostavno nema dovoljan igracki kvalitet za ekipu koja cilja najvisi plasman. Imamo toliko boljih centara da ne nabrajam sad. A Štimcu, njegovoj cerkici kao i poridici sve najbolje u životu

avatar
Ghost Rider
Saturday, 23.09.2017
18:32

Потписујем.

avatar
England
Friday, 22.09.2017
20:30

Sto da ga volim, kiti se lik tudjim perjem. Da nije Radulje, Bobija, Jokica ne bi on nikad uzeo medalju jer mu centri iz protivnickih reprezentacija lupaju banane kao od sale. Umjesto da forsiramo Milutinova ovaj lik dobija toliku medijsku paznju.

avatar
Čeki
Friday, 22.09.2017
22:20

Ti ne razumes, on koliko god da nije nesto, lik je srcan, borben, sve je postigao svojim radom i zalaganjem, a on i saigrace cini boljim atmosferom koju pravi i podrskom koju im pruza.

avatar
Čeki
Saturday, 23.09.2017
18:48

Dobro, tu si u pravu.

avatar
England
Friday, 22.09.2017
22:39

Bolje da tu podrsku pruzi na parketu, vise bi znacila saigracima. Nemam ja nista protiv njega, ali vise se o njemu pise nego o Lucicu koji je ostavio svoje srce na parketu ili Jovketu koji je i povredjen igrao finale.