Denver dobija pojačanje, Jokić konkurenciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.09.2016.
10:16
Izvor: Sportske.net

Klub za koji nastupa srpski centar Nikola Jokić angažovaće najkorisnijeg igrača prošlosezonskog izdanja Razvojne NBA lige.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Novu sezonu u NBA ligi Denver Nagetsi dočekuju u donekle izmenjenom sastavu, pa će tako jedno od novih lica u rosteru biti i bivši košarkaš Memfisa Džarnel Stouks.

Reč je o najkorisnijem igraču prošlosezonskog izdanja Razvojne NBA lige koji se najbolje snalazi na poziciji krilnog centra, premda po potrebi može da odigra i na centru iako je visok svega 206 centimetara.

Prethodnu sezonu 22-godišnji Džarnel Stouks proveo je u ekipi Skajforsa sa kojim je osvojio titulu u Razvojnoj NBA ligi i poneo priznanje najkorisnijeg igrača.

Džarnel Stouks je u proseku prethodne sezone beležio 20.6 poena i 9.3 skokova po utakmici, pa ostaje da vidimo da li će biti konkurencija našem Nikoli Jokiću.

Podsećamo da su Nagetsi prošle nedelje trejdovali Žofrija Lovernja i tako otvorili prostor za pojačanje na unutrašnjim pozicijama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MAX-BET Tips
Monday, 05.09.2016
14:41

Jokic nema konkurenciju

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 05.09.2016
10:40

Iz razvojne lige da se docepas vise minuta treba jakoooo punooo vremena ili da si vanserijski talenat kojeg niko nije prepoznao

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 05.09.2016
10:36

U ovoj razvojnoj ligi, svaki drugi igrač ima 20-25 poena prosek, a onda češanje po glavi kad potpišu profesionalne ugovore.