"Denver će podržati Jokićevu odluku"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.04.2017.
11:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Potpredsednik Denver Nagetsa Arturas Karnišovas poručio je da će taj klub podržati odluku Nikole Jokića vezano za (ne)igranje za reprezentaciju.

Beta/AP Photo/Eric Gay
Beta/AP Photo/Eric Gay

Povezane vesti

Još neko vreme moraćemo da čekamo kako bismo saznali da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Eurobasketu, a u međuvremenu ostaje nam da pratimo šta bitni faktori u ovoj priči imaju da kažu.

Košarkaški savez Srbije tražio je od Denver Nagetsa da se izjasne o tome da li Nikola Jokić ima neku vrstu zabrane igranja za nacionalni tim a odgovor je bio negativan.

Potpredsednik Denvera Arturas Karnišovas ponovio je reči trenera Melouna koje se tiču planova za Nikolu Jokića, ali je ujedno istakao da će klub podržati svaku odluku srpskog centra.

"Objasnili smo mu kao klub želju da se ovog leta fokusira na svoje telo i igru, u saradnji sa Denverovim stručnim štabom i kondicionim trenerima, kako bi jači nego ikada dočekao sezonu 17/18. Dakle, to je naša želja, a što se tiče igranja za reprezentaciju ovog leta podržaćemo svaku Nikolinu odluku, kakva god ona bila" rekao je Karnišovas za "Žurnal".

Najnovija izjava Arturasa Karnišovasa samo potvrđuje sve ono što znamo, a to je da Denver na suptilan način pokušava da stavi Jokiću do znanja da bi bilo bolje da preskoči Eurobasket.

Odluku će na kraju morati da donese sam igrač, a verujemo da će Nikola znati šta je najbolje za njega i da će ga u svemu podržati i selektor Aleksandar Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Иван-Ниш
Monday, 01.05.2017
01:16

... одмарај до јула а онда на озбиљан посао... са репрезентацијом ;) Сумњам да ће га Денвер боље припремити, а и имаће много озбиљније утакмице него оне на некаквим камповима и предсезони.

avatar
mosala1983
Sunday, 30.04.2017
14:56

Одмарај Јокара.