Delije, Zvezda vam je spremila majice za top 16!

Autor: Miloš Marković
petak 02.01.2015.
12:46
Izvor: Sportske.net

Za utakmicu prvog kola E grupe TOP 16 faze spremljeno je nekoliko noviteta.

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom 2. januara u 19 sati igra protiv madridskog Reala.

I za ovu utakmicu na severnoj strani Kombank arene na nivou 200 biće postavljen FAN STORE u kome će ovog puta moći da se, pored postojećih, pronađu i novi modeli majica specijalno kreirani za TOP 16 fazu.

Kako poručuju iz kluba, reč je o dva nova modela od kojih je jedan posvećen najboljem asistentu prvog dela Evrolige Markusu Vilijamsu, dok drugi model na simboličan način obeleževa prvi Zvezdin plasman u TOP 16 fazu. Majice će se prodavati po nepromenjenoj ceni od 990 dinara, a zanimljivo je da će na istom mestu moći da se pronađe i novi kalendar KK Crvena zvezda Telekom za 2015. godinu koji će se prodavati po ceni od 350 dinara.

Iz kluba ističu da su za ovu utakmicu navijači Crvene zvezde, popularne Delije, organizovale humanitarnu akciju. Naime, na njihovom štandu koji će se nalaziti na severnoj strani Kombank arene na nivou 400 biće prodavane majice sa likom Marka Ivkovića i porukom – ŽIVIŠ.

Cena majice je 1300 dinara, a prihod će biti usmeren kao pomoć Markovoj porodici.

"KK Crvena zvezda će na simboličan način podržati ovu akciju tako što će igrači na zagrevanju nositi ove majice.", saopšteno je u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke