''Delije'' veličaju svog heroja i poručuju: ''Uzećemo SVE!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.02.2017.
22:59
Izvor: Sportske.net

Na poluvremenu je bilo sumnji, ali posle Gudurićevih trojki na kraju treće i početkom poslednje deonice, sve je bilo rešeno.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Posle večerašnjeg trijumfa Zvezde u finalu Kupa Koraća nad Partizanom (74:64), na društvenim mrežama uveliko traje slavlje pristalica crveno-belih.

U prilogu su samo neke od prvih reakcija posle meča...


-- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
16:45
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
16:34

To nije ni trebalo da bude opravdanje, a ti nemas pravo da tumacis moje reci, narocito ne na tako slobodan i proizvoljan nacin jer je to jako opasno. Mozda je bolje da onda ne pises i o drugim utakmicama ako ti se ne svidja odgovor suprotne strane, tacnije, to ti uvek mozes da pises, mozda sta god hoces i koliko god hoces, ali ja se sigurno onda necu upustati u parcijalnu i uokvirenu raspravu. Ako pises, idi do kraja i pisi sve. Znaci, niti sam hteo da opravdam i racionalizujem nase postupke (valjda je jasno da sam upravo zbog toga i hteo da dokazem da mi nismo bili vinovnici onoga sinoc, ali, nisam uspeo u tome, na moju ogromnu zalost, najvise bih hteo da sam bio u pravu, ali nisam, priznajem), niti sam hteo da raspirujem i dolijem ulje na vatru, to je upravo poslednje sto hocu. Gledajte u svoje dvoriste, a ne uvek neke etikete da nam lepite, bolje nemojte da idete tim putem jer nece na dobro izaci ako ja krenem da pisem i navodim sta ste radili ovih godina onako hronoloski i taksativno. Sta ovde nije u skladu sa uslovima koriscenja, objavite mi ovo!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
00:37

Da se razumemo, nije bio faul (barem ja mislim da nije) bio ni faul Carlsa, ali posledice nisu bile toliko strasne za sta smo mi sami krivi. Zato nesto bas i ne volim kosarku, ali Guduric je sigurno napravio korake i to je ono sto pravi razliku. Da je dao regularno pa i nekako, ali i simulacija simona i takva trojka, a prakticno je zakoracao u buducnost:-), mislim da je to ipak bilo malo previse za finale, gospodo draga. Ipak, bolje i ovako nego da se igra dva dana kao onda, a ostaje da se vidi i ko je zapravo bacio topovski udar, prerano sudite, samo jedan medij (jos uvek) nije okrivio nas, alal im vera na tome.

avatar
babaroga
Monday, 20.02.2017
14:06

Ovako: greske u sudjenju su sastavni deo kosarkaske igre. Previse brzo da bi oko moglo svaku sitnicu da isprati. To je recimo kod tog faula na Simonu, svaka cast sudiji kad ga je video. A videces ga i sam ako pogledas snimak iz jos nekog ugla, ja jesam. Koraci Gudurica? Ok, ali ko ce prvi da baci kamen? Ta trojka ipak nista nije odlucila. Za razliku od Drobnjakove recimo.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
14:28

Sto se tice one druge stvari, i ti si opravdao pokusaj ubistva, razlika je u tragicnom ishodu, a namera je ta koja je valjda bitna. Sve je to potrebno staviti u kontekst, vi ste i sinoc mnogo vise koristili sva ta pirotehnicka sredstva, ali u fokus javnosti je doslo samo ono sto je pogodilo tog coveka, zar ne? Da li ti mislis da je to u redu, ja mislim da nije i da svi treba podjednako da odgovaraju ili makar priblizno.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
14:26

Ovo je poslednji put da tebi odgovaram iako je bilo i onih koji su mi se mnogo vise zamerili i koji su me nacepili, ali nema sanse da se ti i ja slazemo kako si napisao i stvarno polako gubim strpljenje. Cak i da je bio faul, posle toga su bili koraci i tu svaka prica zavrsava. Sto se tice trojke Drobnjaka, pre toga je bio cist faul nad Tripkovicem, a pre toga je bio i cisto izbijena lopta Kamingsa u aut, a sviran faul za vas, bilo je jos nekoliko situacija izrazito NEPRAVEDNO presudjenih na nasu stetu zbog kojih Partizan ima i imace svako pravo sve dok postoji da vam se smeje sto kukate zbog tog auta. Bio sam na tom mecu, i ako sam ja sve te situacije video isto kao i sudija, a bio sam na mosticu, sve ti je jasno. Naravno, sudija nije svirao jer nije hteo.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
00:26

A pazi ovog sto nabraja trofeje Hahaha Sto ne postavite petokorak Gudure?