Delije u transu: ''Ma, dajte taj Golden Stejt! Simona za kapitena!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.12.2016.
21:06
Izvor: Sportske.net

Zvezda zaređala sa pobedama, pa njeni navijači maltene na svakih par dana imaju priliku da uživaju u igrama i rezultatima svojih ljubimaca.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Još se nije stišala euforija posle pobede nad Realom u Evroligi, a ekipa Dejana Radonjića je i večerašnjom pobedom u Zagrebu po ko zna koji put ove sezone oduševila svoje navijače.

Mnogo je njihovih zanimljivih reakcija posle 15. pobede u nizu u ABA ligi ove sezone odnosno trijumfa nad Cedevitom od 95:91, a u prilogu smo izdvojili nekoliko najzanimljivijih sa Tvitera.

Neki od njih podsećaju na nedavnu najavu da uprava Zvezde radi na organizaciji utakmice sa nekim od NBA ligaša u narednim godinama, pa predlažu da to bude, na primer, Golden Stejt.

Ima i predloga da Marko Simonović ponovo preuzme ulogu kapitena posle još jedne izvanredne partije i ubačenih 27 poena.


-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 25.12.2016
22:49

ne Simonu traka, to ce mu biti teret, to je mozda donekle i Mitrovica upropastilo, mozda gresim ali ako je jedan Bozic bio kapiten svim onim zvezdama u ono vreme Partizana a uvek drugi plej onda gledajte da je to dobro za hemiju i raterecenost u ekipi...

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 25.12.2016
22:16

Ne pamti se da je neki kosarkas u 30-tim ovako napredovao i igracki eksplodirao za samo godinu dana. Simon je postao neprepoznatljiv i poprilicno nepredvidljiv, tezak za cuvanje, razvio razne stvari koje nije imao. Ova sezona sugerise na lako osvojenu tripletu i jaku uspesno odigranu EL, bez obzira na plasman u top8 ili ne, i u takvoj sezoni upravo iz drugog plana Simonovic ce biti simbol, ikona i najzasluzniji za dominaciju...neverovatna sezona, u kojoj Radonjic i strucni stab cuda prave od ovih igraca.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 25.12.2016
22:10

Ponavljacu dokle god mi se zelja ne ispuni... Molim sve koji se pitaju u KKCZ da izbacite Luku Mitrovica iz kluba! Nemojte ga vise gurati,hvala unapred

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 26.12.2016
13:28

On je ovde do kraja sezone, posle videcemo. U sred sezone oterati nekog ko je ucestvovao u brojnim uspesima i u osvajanju brojnih trofeja, jednostavno nije lepo. To moze narusiti ekipu pre svega, a hemija i tImska igra je najvaznija stvar kod nas. On je i kapiten i bio je dobar igrac, povrede su ga unistile. U sezoni 2014/2015 je bio uz Sarica najbolji mladi igrac EL, igrao po 30min te godne, sam drzao poziciju 4, bio nas najkonstantniji igrac, i pravo osvezenje posle propalih i neiteligentnih igraca poput Radenovica i slicnih... On je za sada jedini nas igrac koji je dao 30poena u EL, a mislim da niko do sad od svih nasih igraca, nije uspeo toliko da postigne, u bilo kom takmicenju. Zasluzuje sansu do kraja sezone, nakon toga ili ce otici, ili ce biti treca opcija tima u narednoj sezoni, svakako ce biti bolji i pomoci ce. On je veliki Zvezdas, bio odlican igrac i zasluzuje postovanje. Isto su neki ovako pricali za Simona, i svako ko ucestalo napada nase Zvezdase moze slobodno da ide da prati jb kkp, i da se miljama udalji od ponosa Srbije u EL, jer takvi nam ne trebaju.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 26.12.2016
16:29

Stojim iza svega napisanog, i to je sve cista cinjenica. Kad smo mogli da trpimo Rebica 4god, koji nema fizikalije za visi nivo kosarke, i nervirali se sa Tejicem koji nije pokazao nista sem ocaja, i na treningu nije pokazao zelju, mozemo svakako jos malo da istrpimo igraca koji je bio otac za ovu dvojicu zajedno, po ucinku, zalaganju, statistici i igri. On je dobar lik, uvek mu igracka inteligencija bila vrlina, slican igrac poput Bjelice, snalazljiv, nije mnogo zavisio od fizikalija pa da se kaze da je gotovo sa njim sigurno... mozda se i probudi, Simon je proradio, dosta stariji od njega, a mnogi ga terali iz kluba, ja nisam...ako se Mitrovic izvuce i donekle proradi, dobro je, spasili smo barem jednog talenta, ako ne, na kraju sezone bice sporazumni raskid i to je to. Nema rusenja tima u sred sezone.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 26.12.2016
15:10

O cemu ti pricas? Ej bre jedan REAL MADRID,je oterao RAULA! Jedan MILAN je oterao PIRLA! Ja jesam zvezdas oduvek,ali KKCZ je tuga sportski gledano naspram Reala i Milana,a Mitrovic nije ni sportista ako ga poredim sa Raulom i Pirlom. Sve to lepo,neka je zvezdas,neka je dao najvise poena,neka je kapiten (mada mu je traka data da bi ga prodali) ON OVAKAV ne zasluzuje ni da na klupi zauzima mesto! Momak vise nema osecaj gde je kos,zapucava se u napadu,udvoje ga lagano,gubi lopte,u odbrani ocajan,sut ocajan,skok igru nema,asistencije ne zna da podeli,bukvalno nema ni jedan jedini segment igre za koji bi mogao da kazes da je dobar u njemu i kada se sve pogleda nema smisla da zauzima mesto nekome u klubu ili da boljim igracima uzima minute i suteve,samim tim neka ide