Delije u neizvesnosti, koji transfer je Miško najavio?

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.06.2017.
11:48
Izvor: Sportske.net

U svom stilu, vodeći srpski menadžer oglasio se danas na Tviteru, u vezi sa još jednim značajnim transferom.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Svoje brojne pratioce na Tviteru Miško Ražnatović je već navikao na ''rebuse'' koje postavlja pre nego što se i jasno i glasno ne potvrdi o kom transferu se radi.

Toj oprobanoj metodi je pribegao i danas, pa je na pomenutoj društvenoj mreži napisao:

''Dvogodišnji moskovski maraton''.

Odmah su počele brojne reakcije i na Tviteru i u medijima, a prve asocijacije mnoge vode ka Čarlsu Dženkinsu, košarkašu Crvene zvezde, za koga je ovog leta bilo interesovanja iz inostranstva.

Spekuliše se da je Himki zainteresovan za njega, pa otuda takve pretpostavke, ali još jednom treba podsetiti i na saopštenje Crvene zvezde od pre nekoliko dana, kada je naglašeno da je po okončanju sezone obavljen razgovor sa igračima i da je ''postignut dogovor''.

Ako je to tako, onda Miškov ''rebus'' treba rešavati na drugi način, pogotovo što je Dženkins i dalje pod ugovorom sa šampionom Srbije i ABA lige.

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 28.06.2017
12:06

Morace da plate, za neke manje, za neke vise, pa izvolte....imamo neke zamene vec na radaru.... preziveli smo odlazak 5 veoma bitnih igraca prosle sezone (dakle pet igraca za koje nismo dobili obestecenje), tako da mozemo svakako preproditi odlazak nekoliko njih, iz ove sampionske generacije, za koje cemo uglavnom dobiti novac putem transfera....Ako neko dobije dobru ponudu, i klubu pre svega stigne adekvatno obestecenje, neka mu je sa srecom u novom klubu, neka zaradi i neka se pokaze, hvala mu za sve kod nas. Svako ko ne uspe u svom narednom klubu, moze se uvek vratiti ovde, mi cemo i dalje biti dominantni sampioni i Evroligasi, klub sa sistemom i druga kuca pomenutima, i kao takvi uvek smo primamljiva opcija....