"Delije", u "Arenu" već od 16.30!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.10.2014.
01:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom obavestio je svoje navijače da na duel sa Valensijom dođu ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima "KombankArene".

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u četvrtak dočekuje Valensiju u okviru 3. kola Evrolige. Biće to druga utakmica koju će izabranici Dejana Radonjića u novoj sezoni igrati u "Areni" i nova prilika da "Delije" napune najveću dvoranu na Balkanu.

Da ne bi dolazilo do gužvi i problema prilikom ulaska u dvoranu iz KK Crvena zvezda Telekom apelovali su na navijače da dođu na vreme i iskoriste činjenicu da će ulazi u "Arenu" biti otvoreni već od 16 časova i 30 minuta.

Kao i do sada, biće otvoreni ulazi na severnoj i južnoj strani "KombankArene", a posebno će biti odvojeni ulazi za nivo 200 i nivo 400, kao i posebni ulazi za vlasnike sezonskih karata.

Na izričit zahtev Evrolige prolazi između sektora na nivou 200 moraće da budu oslobođeni za šta će se postarati redarska služba i policija.

Podsetimo da je i prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović apelovao na navijače da navijaju sportski i da ne vređaju protivničke igrače na rasnoj osnovi jer u suprtnom Zvezdi preti suspenzija.

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Valensija zakazana je za četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke