''Delije'', to ste čekali! Sa Lazićem na Galatu! (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.02.2017.
11:03
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle kraće pauze, izazvane odigravanjem završnih turnira nacionalnih Kupova, vraćamo se novim evroligaškim spektaklima. Pred večerašnji meč u hali ''Aleksandar Nikolić'', stigle odlične vesti za sve pristalice Zvezde.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova dočekuju ekipu Galatasaraja, u 23. kolu Evrolige.

Nema sumnje da bi ovaj duel mogao da ima ključni značaj u Zvezdinom pokušaju da se na kraju ligaškog dela takmičenja domogne plasmana među osam najboljih ekipa, što je nedavno istakao i bivši trener Partizana Duško Vujošević.

Zvezda u večerašnji dvoboj ulazi kao šestoplasirana, sa skorom od 12 pobeda i 10 poraza, od kojih su dva uzastopna u protekla dva kola (od Efesa i CSKA). Galatasaraj je i dalje pri dnu tabele sa samo sedam pobeda i 15 poraza, ali je osokoljen trijumfom nad Barselonom u prošlom kolu.

Ono što je juče zabrinulo navijače Crvene zvezde jeste izjava trenera Dejana Radonjića, po kojoj je neizvesno učešće Branka Lazića u ovoj utakmici, zbog problema sa povredom.

Međutim, kako je ''Blic'' preneo posle jučerašnjeg treninga crveno-belih, kao i dodatnih pregleda, jasno je da će Lazić večeras istrčati na teren i pomoći svojim saigračima u ovoj važnoj utakmici, samo je pitanje u kojoj meri. Ipak, s obzirom na njegovu borbenost, e sumnjamo da će Lazićeva uloga i večeras biti značajna.

Trenirali su i Volters i Bjelica, koji su bili pošteđeni tokom završnog turnira Kupa Koraća u Nišu, pa po svemu sudeći, trener Radonjić jedino neće moći da računa na Nemanju Dangubića, koji je već duži period odsutan zbog povrede.

Naravno, ponovo se očekuje spektakularna atmosfera na tribinama, koja će ovoga puta biti posvećena Marku Ivkoviću, navijaču Crvene zvezde ubijenom pred meč sa Galatasarajem u jesen 2015. godine.

Iz kluba su još jednom apelovali na sve Zvezdine pristalice da se uzdrže od bilo kakvih incidenata, jer posle brojnih novčanih kazni, Zvezdi sada preti i igranje pred praznim tribinama.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 23.02.2017
13:59

Bas dobro sto Dusko Vujosevic prati i bodri Zvezdu.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 23.02.2017
13:24

Молим све оне што ће вечерас навијати за Турке да смање мало са испољавањем своје мржње према Звезди. Унапред хвала свима.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 23.02.2017
13:22

Напред Звездо, напред Институцијо, напред поносу Србије.

avatar
milosct
Thursday, 23.02.2017
17:19

Jos mi nisi odgovorio kakve veze institucija ima sa sportom i kakva je to Zvezda institucija?

avatar
milosct
Thursday, 23.02.2017
22:13

Nisi mi rekao sta je institucija, daj mi definiciju institucije i objasni mi kakva je Zvezda institucija?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 23.02.2017
18:19

Већ сам ти једном одговорио на то питање. Звезда је српска Институција и немој више да ми досађујеш.