"Delije", stigao novogodišnji poklon!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.01.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net

Drugog dana nove 2017. godine navijačima Crvene zvezde mt:s stigao je "novogodišnji paket" u vidu Amerikanca Diona Tompsona.

twitter.com/davorristovic
twitter.com/davorristovic

Povezane vesti

Veliko pojačanje dobio je danas KK Crvena zvezda mt:s pošto je Amerikanac Dion Tompson doputovao u Beograd, pa bi posle svih formalnosti trebalo da se priključi ekipi.

Krajem minulog meseca potvrđeno je da će Crvena zvezda mt:s dobiti pojačanje u vidu Diona Tompsona, ali je njegov dolazak odložen za prve dane januara umesto za 31. decembar.

Doskorašnji član turskog Galatasaraja danas je, shodno dogovoru sa čelnicima Crvene zvezde mt:s, doputovao u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao je direktor Davor Ristović.

Upravo je Davor Ristović na svom "Tviter" nalogu obradovao "Delije" fotografijom koja govori više od 1000 reči.

Direktor crveno-belih poželeo je Dionu Tompsonu dobrodošlicu, a podsećamo da bi navijači trebalo da pozdrave novog člana ekipe tokom večerašnjeg duela sa Zadrom u hali "Aleksandar Nikolić".

Stručni štab na čelu sa Dejanom Radonjićem odlučiće kada će krilni centar debitovati u crveno-belom dresu ali je najvažnije istaći da Tompson stiče pravo nastupa u Evroligi čim ga Zvezda prijavi pošto u danima koji slede kreće druga runda ligaškog dela elitnog takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 03.01.2017
06:26

Odlicno, dobijamo na skoku.Bjelica ce konacno da igra svoju poziciju klasicnu cetvorku gde ce se vise izvlaciti na sut i ici licem. Samo jos Mitar da se povrati. Valjala bi nam jedna trojka al dobro je i ovo sto se dovelo

avatar
Monday, 02.01.2017
17:22
avatar
Markо Đorđević
Monday, 02.01.2017
14:49

Dobrodosao u familiju Deone !

avatar
james sawyer
Monday, 02.01.2017
12:41

ee sad tek pocinje sou!