"Delije" se uželele 'Radonjizma', imaju poruku i za Grofa! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.09.2016.
20:49
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde mts sa nestrpljenjem su čekali početak nove sezone, a nakon premijernog meča u ABA ligi počeli su da iznose svoje utiske o igri izabranika Dejana Radonjića.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts otvorili su novu sezonu ubedljivom pobedom nad skopskim MZT-om u prvom kolu ABA lige j.t.d. a navijači su kao i obično na društvenim mrežama izneli svoje utiske o viđenom na terenu.

Osim toga što im se jako dopalo kako je uređen parket u hali "Aleksandar Nikolić", navijači Crvene zvezde mts komentarisali su i igru pulena Dejana Radonjića.

Opšti utisak je da se ekipa pokazala u lepom svetlu na premijeri nove sezone, te da Ognjen Kuzmić i Milko Bjelica već na startu pokazuju da će biti pojačanja.

Kada je povratnik Čarls Dženkins u pitanju, "Delije" smatraju da mu treba dati vremena da se vrati u ritam, a pohvale pljušte na račun Luke Mitrovića i Marka Gudurića.

Bilo je i vickastih komentara da se do dobre igre i pobeda može i bez stranaca, što je poruka koju je jedan od "tviteraša" uputio Miodragu Božoviću, a evo i ostalih utisaka koje smo izdvojili.

































Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke