"Delije" raduje pobeda, ali... (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.02.2017.
18:59
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde mt:s pozdravili su činjenicu da je u meču sa Cibonom prekinut niz od tri uzastopna poraza, ali i pored toga postoje stvari koje ih zabrinjavaju.

Beta/ABA Liga/Crvena zvezda/Ds
Beta/ABA Liga/Crvena zvezda/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s upisali su 21. pobedu u ABA ligi, pošto su u okviru 22. kola regionalnog šampionata prilično lako izašli na kraj sa zagrebačkom Cibonom.

Pobeda nad Zagrepčanima bila je prva koju su crveno-beli ostvarili nakon tri uzastopna poraza, što je podatak koji raduje navijače, ali...

Osim povrede Milka Bjelice, o čemu će se govoriti i narednih dana, navijače Crvene zvezde mt:s brinu još neke stvari koje su se našle u komentarima na "Tviteru".

Za neke dobre partije Luke Mitrovića ne govore o tome da kapiten podiže formu već da je ekipa doživela pad, druge brine to što igra nije ni nalik onoj koju su crveno-beli prikazivali kada su nizali pobede u Evroligi i regionalnom šampionatu...

Da ne prepričavamo dalje, pogledajte kako su navijači Crvene zvezde mt:s prokomentarisali današnji duel sa Cibonom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 12.02.2017
21:45

Понос Србије.

avatar
Firmino LFC
Sunday, 12.02.2017
21:38

Нека их нек промашују у овим мање битним утакмицама, нормално је да екипу стигне умор и пад форме, надам се да ће доктор Дејо да среди све то када буде најпотребније и најбитније. Дуга је сезона, а неке од њиx чека и првенство са репрезентацијом на лето, па ће бити времена када ће погађати, само лагано и без оптерећења!