''Delije'', požurite, Zvezda nagrađuje one najbrže!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.05.2017.
13:58
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zvezda nastavlja praksu koja se prethodnih godina pokazala kao uspešna.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, KK Crvena zvezda mts i ove sezone već sa prvim danima juna, kreće u pretprodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku 2017/2018. godinu.

Pretprodaja sezonskih ulaznica, zvanično će početi 5. juna, a oni koji ih među prvima budu kupili, moći će da računaju i na značajne pogodnosti.

Naime, Zvezda poručuje da će najbrži kupci u odnosu na regularne septembarske cene, moći da kupe svoju sezonsku ulaznicu po znatno nižim i povoljnijim cenama.

''Cilj ove akcije koja se i u prošlosti pokazala kao vrlo uspešna, je da svi navijači koji žele da obezbede svoja mesta za narednu sezonu u dvoranama 'Arena Beograd' i 'Aleksandar Nikolić', za mogućih 45 utakmica u svim takmičenjima koje će organizovati KK Crvena zvezda mts, kupovinom sezonske ulaznice pomognu svom klubu, i daju preko potrebnu podršku crveno-belima u regionalnom i domaćem šampionatu, kao i u Evroligi koja će i naredne godine biti odigrana u formatu sa 16 klubova'', poručuju na sajtu Crvene zvezde mts.

I ovoga puta u ponudi će se naći ulaznice za sektore:

TRIBINE A, B, C i D, PARTER B i PARTER 4, PLAVA LOŽA, BELA LOŽA, LOŽA, COURT SEAT, a cene svih sezonskih ulaznica u pretprodaji i prodaji, kao i sve ostale važne informacije za navijače, Zvezda će objaviti u sredu u jutarnjim časovima.

KK Crvena zvezda mts i ove sezone već sa prvim danima juna, kreće u pretprodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku 2017/2018.godinu.

Pretprodaja sezonskih ulaznica, zvanično će početi 5.juna, a najbrži kupci će u odnosu na regularne septembarske cene, moći da kupe svoju sezonsku ulaznicu po znatno nižim i povoljnijim cenama.

Cilj ove akcije koja se i u prošlosti pokazala kao vrlo uspešna, je da svi navijači koji žele da obezbede svoja mesta za narednu sezonu u dvoranama „Arena Beograd" i „Aleksandar Nikolić", za mogućih 45 utakmica u svim takmičenjima koje će organizovati KK Crvena zvezda mts, kupovinom sezonske ulaznice pomognu svom klubu, i daju preko potrebnu podršku crveno-belima u regionalnom i domaćem šampionatu, kao i u Evroligi koja će i naredne godine biti odigrana u formatu sa 16 klubova. 

I ovoga puta u ponudi će se naći ulaznice za sektore:

TRIBINE A, B, C i D, PARTER B i PARTER 4, PLAVA LOŽA, BELA LOŽA, LOŽA, COURT SEAT .

Kompletne cene svih sezonskih ulaznica u pretprodaji i prodaji (koja će biti u septembru) kao i mesta prodaje ulaznica i sve pogodnosti, popuste i kupovinu na rate, klub će objaviti u sredu u jutarnjim časovima.
- See more at: http://www.kkcrvenazvezda.rs/pretprodaja-sezonskih-ulaznica-krece-od-ponedeljka-30-05-2017.html#sthash.cA7XWE70.dpuf

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke