''Delije'', požurite! Još ima karata za spektakl u ''Areni''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.04.2016.
14:08
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Sve je spremno za večerašnji treći meč četvrtfinalne serije Evrolige, a Zvezda je tim povodom uputila još jedan apel svojim navijačima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, utakmica između Crvene zvezde Telekom i CSKA igra se večeras od 20:45h u ''Kombank Areni'', a klub je na zvaničnom sajtu danas potvrdio da karata u prodaji još uvek ima.

Takođe, apeluje se na navijače da večeras ranije dođu na utakmicu, kako bi izbegli nepotrebne gužve zbog rigoroznih kontrola.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celini.

''KK Crvena zvezda Telekom saopštava da karata za večerašnju utakmicu koju naš tim igra protiv CSKA u plej ofu Evrolige, još uvek ima u slobodnoj prodaji.

U svim poslovnicama 'Eventima' u Srbiji i Repubici Srpskoj, uključujući i blagajnu u 'Kombank Areni' našim navijačima koji žele da prisustvuju duelu u ponedeljak od 20.45h, na raspolaganju je oko 3.000 ulaznica za Nivo 400.

Još jednom pozivamo sve naše navijače i simpatizere da znatno ranije dođu u 'Kombank Arenu', jer će kontrole na ulazima u halu, biti rigorozne.

Takođe, na nivou 200 jug nalaziće se, za ovu priliku specijalni štandovi na kojima će se od 19.45 sa navijačima našeg kluba družiti, slikati i potpisivati autograme, fudbaleri našeg kluba, rukometna legenda i trener RK Crvena zvezda Nenad Peruničić,  jedan od najboljih strelaca u istoriji KK Crvena zvezda Zlatko Bolić, poznati glumci i javne ličnosti simpatizeri našeg kluba'',
navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 18.04.2016
15:36

Zar je moguće da je 1/4 finale EK protiv Budiveljnika privuklo daleko veći broj gledalaca nego što će 1/4 finale €L protiv CSKA? Nešto je tu nelogično i čudno, zar ne ili možda imate neko objašnjenje? Da vas čujem? :D

avatar
Monday, 18.04.2016
14:14

I da se ne prodaju ulaznice..provlacice karte redari.... Odnosno i duhovi dolaze da gledaju vase meceve ...nije vam to prvi put... :D Idemooo Cska zavrsavaj ovo lagano 3-0 :D