"Delije" ponosne na igrače, na udaru samo sudije!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.04.2016.
23:08
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde Telekom složni su da igračima treba čestitati na uspesima koje su u tekućoj sezoni ostvarili u Evroligi, a jedinu zamerku "Delije" imaju na sudiju Migela Perez Pereza i njegove saradnike.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Nije se niko u Evropi nadao da bi šampion Srbije mogao da eliminiše moskovski CSKA u četvrtfinalu Evrolige i da se plasira na fajnal-for ali su izabranici Dejana Radonjića dokazali da nisu slučajno završili u plej-ofu elitnog takmičenja.

Crveno-beli su svoju šansu u seriji ispustili u drugom meču na strani kada se Stefan Jović okliznuo i propustio priliku da barem uputi šut za pobedu.

CSKA je u Beogradu u ponedeljak slavio rezultatom 78:71 pa se sa 3:0 u seriji plasirao na fajnal-for u Berlinu.

Navijači Crvene zvezde Telekom nisu imali zamerke na igru izabranika Dejana Radonjića, uglavnom ih na društvenim mrežama obasipaju pohvalama i čestitkama, a negativni komentari usmereni su ka arbitrima.

Ne može se reći da su sudije odlučile večerašnju utakmicu ali je ponovo, kao i u prve dve utakmice, bilo odluka koje su usmeravale meč u smeru koji je više odgovarao ekipi Dimitrisa Itudisa.

Zašto ne reći da je bilo i očiglednih grešaka na štetu Crvene zvezde Telekom pa zato ne čudi što navijači na "Tviteru" uz pohvale na račun svojih miljenika serviraju i uvrede za sudijsku trojku.










Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Tuesday, 19.04.2016
13:40

boze sacuvaj da CSKA pobedi bez pomoci sudija....dajte malo realnosti...mada mislim da je vecina delija svesna da bolje nije moglo....trebala je zvezda ici na utakmicu sa malim brojem poena :/

avatar
Dusan Nemanjic
Tuesday, 19.04.2016
11:48

Ma dajte!Svaka cast Zvezdo.Lepo si se borila ali ne vide probleme sa sudijama?

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 19.04.2016
11:11

A Teo sto je pogodjen falsom u glavu na kraju utakmice?

avatar
DrugRaja
Monday, 18.04.2016
23:32

Sudije su sramotno sudile narocito onu prvu utakmicu!

avatar
Don.Mile
Monday, 18.04.2016
23:23

NAPRED ARMEJCI , CELA SRBIJA SLAVI POBEDU

avatar
Стефан Б.
Monday, 18.04.2016
23:20

Kako vi loše tvitove izaberete, pa nisu sve delije ovako jadne da se na sudije vade. Ima boljih tvitova, budite probirljiviji sledeći put.