"Delije", pamet u glavu kad sledeći put prozivate Megu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.12.2015.
21:28
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Mega Leksa napravili su veliki preokret u derbi susretu sa Partizanom, a svi navijači Crvene zvezde koji su požurili da prozovu izabranike Dejana Milojevića pokajaće se zbog svog postupka.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Sigurno ste već upoznati sa većinskim stavom navijača Crvene zvezde Telekom koji redovno tvrde kako se igrači Mega Leksa ne zalažu isto kada igraju protiv crveno-belih i Partizana.

To što je Mega Leks namučio Crvenu zvezdu Telekom prethodnog ponedeljka, a večeras posle 27 minuta duela sa Partizanom imao "-18" bio je povod da navijači Zvezde na "Tviteru" počnu sa prozivkama.

Problem sa društvenim mrežama je taj što iza svojih tvrdnji treba da stojite čak i kada shvatite da ste lupili glupost a to, priznaćete, nije lako.

Administratorima "Tviter" naloga Mega Leksa nije bilo teško da večerašnje prozivke navijača Crvene zvezde "retvituju" i tako im zapuše usta jednom za svagda.

U prilogu se nalaze samo neki od komentara navijača Crvene zvezde Telekom koji su "tvitovani" u momentima dok je Partizan imao ubedljivu prednost nad Megom, a one uvredljive pogledajte sami na Meginom "Tviteru" pošto mi nismo želeli da ih uvrstimo u vest.

Mega Tviter
Screenshot: twitter.com/KKMegaLeks

Ekipa Dejana Milojevića večeras je kao gost uspela da savlada Partizan posle velikog preokreta i 48 datih poena u poslednjih 14 minuta igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke