''Delije'', ovo morate da znate pred meč sa Galatom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.01.2015.
17:44
Izvor: Sportske.net

Navijačka grupa ''Delije sever'' oglasila se povodom predstojeće utakmice Evrolige između Zvezde i Galatasaraja u ''Kombank Areni''.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Jasno je svima, posle tragičnih događaja u Istanbulu krajem prošle godine, kada su se takođe sastale ove dve ekipe i kada je utakmica ostala u dubokoj senci ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, predstojeći susret u okviru trećeg kola Top 16 faze Evrolige biće visokorizičan.

Ipak, sudeći po najnovijem oglašavanju Zvezdine navijačke grupe, verujemo da će se oni dostojanstveno ponašati i da neće nasedati ni na eventualne nove provokacije koje bi mogle da uslede od strane pristalica Galatasaraja, bilo preko društvenih mreža ili na neki drugi način.

''Delije'' žele da pomenuta utakmica protekne u znaku sećanja na njihovog ubijenog druga Marka Ivkovića, pa su tim povodom pozvali sve navijače Crvene zvezde koji žele da bodre svoje ljubimce u ''Areni'' protiv Galatasaraja, da na tu utakmicu dođu u majicama sa Markovim likom i porukom ''Živiš''.

U tim majicama su na parket pred meč sa Real Madridom izašli i košarkaši Zvezde, a one se mogu kupiti u zvaničnoj prodavnici ''Delija'' na zapadnoj tribini stadiona ''Rajko Mitić''.

Sav prihod od prodaje ovih majica biće uplaćen porodici Marka Ivkovića.


Ne propustite