''Delije'' nestrpljivo čekaju pojačanja, šta o tome kaže Radonjić?

Autor: Darko Mitrović
subota 01.08.2015.
16:09
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Ekipa koja je prošle sezone dominirala u zemlji i regionu, ovog leta ostala je bez svojih ključnih igrača. Da li je odlascima kraj, da li su sada konačno na redu i pojačanja za novu sezonu?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom je pre par dana ostala i bez Nikole Kalinića, koji je sjajnu sezonu u Zvezdi krunisao i transferom u turski Fenerbahče.

Njegovim odlaskom je Zvezda ostala bez čak trojice igrača iz prošlosezonske prve petorke, a kako stoje stvari, teško je očekivati da bi i Markus Vilijams mogao da ostane.

Naravno, Zvezda sada mora da radi na angažovanju adekvatnih zamena, što neće biti nimalo lako, imajuući u vidu kakvu su formu prošle sezone pokazivali i Marjanović i Kalinić i Dženkins i Vilijams...

S tim u vezi, trener Dejan Radonjić je danas u izjavi ''Tanjugu'' priznao da crveno-bele čeka veliki posao u formiranju tima za sledeću sezonu. Ipak, nije mogao da govori o imenima potencijalnih pojačanja.

''Konstantno pratimo tržište, skautiramo veliki broj igrača. Nadam se da ćemo uraditi dobar posao i da ćemo uspeti da angažujemo igrače koji će biti na nivou naših ambicija i očekivanja'', izjavio je Radonjić i naglasio da su u klubu ''veoma posvećeni'' ovom delu posla.

Radonjić je takođe naglasio da će u narednoj sezoni velika pažnja biti posvećena mladim igračima i za očekivati je da nekolicina njih dobije i značajniju priliku u prvom timu.

''Svi oni će imati priliku da se, pre svega, postepeno privikavaju na rad sa seniorskim timom, ali i da se nametnu i zasluže svoje mesto u prvom timu'',
izjavio je Radonjić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 02.08.2015
10:22

Mi zelimo jednu mocnu Zvezdu i nastavak dominacije.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 01.08.2015
22:16

Jesu delije ili panteri?

avatar
Doktor ijopet
Saturday, 01.08.2015
16:18

Nismo drzavni projekat! Da jesmo, ne bi morali da prodamo sve kljucne igrace! Dosta lazi i obmana iz crno-bele kuhinje. Oni su ti koji su na teretu drzave a ne Zvezda. Zvezda posluje u plusu!

avatar
Nine
Saturday, 01.08.2015
16:41

Lol, pricate kako je partizan bio drzavni projetak dok je bila druga vlast, a Partizan je svake godine morao da menja tim, i dovodio nove igrace. Nesto ne stima u vasim pricama.

avatar
The Real Man
Saturday, 01.08.2015
16:43

Klub vam postoji 2 godine, da niste ne bi mogli ni da priustite vas kljucne igrace iz prethodne sezone bez velikih uspeha prethodnih godina!!