Delije: "Neka se peva kao nikada do sad!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 15.01.2015.
12:14
Izvor: Sportske.net

Karte za Galatasaraj su planule, navijači Crvene zvezde imaju posebnu misiju za sutrašnji meč.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda dočekuje turski Galatasaraj u Kombank Areni, nema sumnje da crveno-belu porodicu očekuje jedna emotivna utakmica.

Tragedija koja se desila u Turskoj ne sme da pomuti rasuđivanje, sutrašnji meč mora da bude prilika da se velika ime nastradalog navijača, a ne priredi osveta.

Turski klub je iskazao poštovanje, poželeo čak i da poseti grob i oda poštu Marku, ali pažnja se javnosti ipak usmerava isključivo na utakmicu.

Svesni važnosti meča, oglasili su se i navijači Crvene zvezde, koji pozivaju na podršku, na pesmu, na fanatično navijanje.

"Nema priče i filozofije! Mi da vratimo dug našem bratu teško da možemo... ali možemo da ostavimo takav trag da on postane besmrtan. To je najmanje što možemo da uradimo u ovom trenutku, iako konfuzija još traje, i da se pojavimo svi u majicama sa likom našeg brata."

"Ova utakmica će sigurno biti drugačija od ostalih i jednostavno, ako već dolazimo na nju... neka svako zna zašto dolazi! Neka se peva kao nikada do sad, neka se skandira fanatično, iz srca, kao pravi navijači. Takav je bio i naš brat Marko! Nisu bitni igrači protivničkog tima, oni nikome nisu interesantni, ali treba da se nađe način da se iskaže ono što držimo u sebi. I zato, neka se sve to pretoči u najjače navijanje do sada, neka se to pretoči u kop od cele hale koji će znati zašto je tu, neka se svako pojavi u majici sa likom našeg brata. Samo tako ćemo, možda, uspeti da iskažemo barem deo emocija koje sve nas prolaze u svakom trenutku ovih 40 i nešto dana",
stoji u jednoj od navijačkih poruka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
МаркоИвковићЈагода
Thursday, 15.01.2015
17:49

Нек грми јако ИВКОВИЋ МАРКО !!!