"Delije" ne navijaju protiv Neptunasa!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
15:38
Izvor: Sportske.net

Navijačka grupa "Delije Sever" saopštila je da na narednoj evroligaškoj utakmici protiv Neptunasa neće biti navijanja zbog tragične smrti Marka Ivkovića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavljaju takmičenje u Evroligi duelom 7. kola sa Neptunasom koji je na programu u četvrtak od 19 časova.

Ta utakmica mogla bi da bude presudna u trci za TOP 16 fazu zbog čega bi ekipi, u normalnim uslovima, bila potrebna bespoštedna podrška sa tribina.

U situaciji u kojoj duel sa Neptunasom dolazi nakon tragične smrti Marka Ivkovića, izabranici Dejana Radonjića neće moći da računaju na gromoglasnu podršku sa tribina.

To je u utorak potvrdila navijačka grupa "Delije Sever" koja ćutanjem tokom meča sa Neptunasom želi da oda počast tragično stradalom Marku Ivkoviću. Isto važi i za fudbalsku utakmicu sa OFK Beogradom na kojoj neće biti navijanja tokom prvih 25 minuta.

"Zbog velike tuge i bola koji nas je zadesio neće biti organizovanog navijanja na košarkaškoj utakmici sa Neptunasom, dok ćemo u subotu prvih 25 minuta ćutati u čast našeg stradalog brata Marka. Nakon toga ćemo mu odati počast" stoji u saopštenju "Delija".

Podsećamo da je Marko Ivković stradao u Istanbulu, uoči evroligaške utakmice Galatasaraja - Crvena zvezda Telekom, kada ga je, za sada nepoznati napadač, sa leđa uboo u predelu srca i tako mu naneo smrtnu povredu.

Dodajmo i to da će u znak počasti stradalom navijaču sve utakmice 7. kola Evrolige početi minutom ćutanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Кати магикоо
Tuesday, 25.11.2014
17:15

Glupost,nisu navijali u Kragijevcu,neće protiv Neptunaasa,neće prvih 25 min u subotu,čemu to??Marko bi sigurno voleo da grmi a ne da se ćuti,a momcima je potrebna podrška pred veoma vaznu utakmicu,ispoštovao se Marko,kao što rekoh ćutalo se u Kg,i nema potrebe više,preteruju stvarno..

avatar
Delije Crna Gora
Tuesday, 25.11.2014
18:32

Samo da mi dobijemo Neptunas i neka ćute ili neka pjevaju, svejedno!!!

avatar
Кати магикоо
Tuesday, 25.11.2014
22:04

Ne vidim poentu Delija,prošle god protiv OFK-e za titulu se ćutalo,na najvažniju utakmicu u celoj sezoni..Bodrili smo ih celu sezonu i onda na kraju ne glupo,i sad,em Bojkotuju ABA iz nekog razloga em će sad da ćute na najvažnijoj utakmici ovog dela sezone,a baš sad posle teških putovanja i posle umora im je potrabna podrška..A svaki Delija bi garantovano voleo da se u njegovu čast navija a ne da se NEnavija..Biće minut ćutanja,ćutali su u Kg dovoljno,ćutanje protiv Neptunasa ga neće vratiti a tako Nećemo pomoći Zvezdi..