''Delije'', koliko MILIONA vas ima?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.06.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle fenomenalne sezone i osvojene triple krune, u Crvenoj zvezdi Telekom žele da nastave stazama uspeha, a doprinos tome trebalo bi da bude i najnoviji projekat pod nazivom ''Budi Zvezdaš''.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Pomenuti projekat startuje 1. jula, a suština je u tome da što više navijača Crvene zvezde postanu članovi kluba i na taj način i finansijski doprinesu stabilnijem poslovanju crveno-belih, a samim tim i utiču na kvalitet ekipe u narednim sezonama.

Na tu temu danas je govorio prvi čovek Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović, koji je izneo brojne pojedinosti u vezi sa projektom ''Budi Zvezdaš''.

''Deca do 18 godina imaće kartu Zvezdaš Junior i ona će na godišnjem niovu koštati 300 dinara.

Za penzionere će važiti Zvezdaš Veteran i godišnja članarina iznosiće 400 dinara. Zvezdaš Student članska karta na godišnjem nivou iznosiće 500 dinara na a za ostale  će članarina biti 900 dinara.

Takođe, omogućili smo i kategoriju Zezdaš Plus, minimalna članirana za ovu kartegoriju iznosiće 2000 dinara, a ko bude želeo moćiće da plat ii više ukoliko to bude želeo i na taj način dodatne pomogne Crvenoj zvezda.

Odmah želim da naglasim da je to bio predlog određenih naših članova, koji su prepoznali ideju da se pomogne klubu u stvaranju održivog sistema o čemu smo već pričali.

Od toga će zavisiti i kakve ćemo timove imati i kakve ćemo budžete imati i kakve ćemo rezultate praviti''
, poručio je Čović.

On je pozvao i Zvezdina navijače iz dijaspore da se uključe u ovaj projekat i konstatovao da je ovo ujedno i prilika da se vidi koliko zapravo ima Zvezdaša.

''Vode se razne pretpostavke koliko Zvezda ima miliona navijača. Evo prilike da se prebrojimo i da to prebrojavanje bude opšte dobro, za svakog navijača pojedinačno, njegovu porodicu, ali i za klub i za sve što Zvezdaši očekuju – a to su naravno rezultati'', dodao je Čović.

delije

Zvezda ovaj projekat realizuje u saradnji sa kompanijom LYONESS, čiji je komercijalni direktor Vladan Bućković otkrio i kakve pogodnosti članovi kluba mogu da očekuju u narednom periodu.

''Ovo je kartica koja važi za ceo svet! U čak 47.000 firmi u svetu možete da se identifikujete i ostvarite benefit.

Takođe, svaki zvezdaš koji preporuči ZVEZDAŠ karticu biće nagrađen kod trgovca, jer je povećao volumen te firme, koja će ga nagraditi novcem. Ta preporuka može da se vrši na svih pet kontinenata, jer Lajones posluje u 47 zemalja. Na ovaj način, navijači Crvene zvezde moći će da i dodatno zarade neki novac.

Treći veliki benefit koji Lyuoness pruža su šoping poeni – valuta unutar lajonesa, sa kojom će svaki kupac ostvariti 20 do 30 posto povećanja svoje kupovne moći na mesečnom nivou.

Šoping poeni se ostvaruju kupovinom u partnerskim firmama i njegova vrednost je od 5 do 10 evra.

Partnerske firme daju šoping dilove samo za članove ovog sistema. To na primer znači da ako hoćemo da kupimo košulju ili sat u partnerskoj firmi za 100 evra, to u partnerskoj firmi znači da ćete uz šoping poene imati recimo 20 odsto popusta'',
istakao je Bućković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 30.06.2015
17:23

Kako to da bude zvezdaš a klub je FMP?

avatar
Marco Popovich
Monday, 29.06.2015
21:03

Meni ovaj cirkus uopste nije jasan :D

avatar
Doktor ijopet
Monday, 29.06.2015
22:02

Na osnovu vaseg poslovanja se i vidi da vam nista nije jasno... :D

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 30.06.2015
21:17

Hoces sendvic?

avatar
Monday, 29.06.2015
20:34

dobro je samo dok pisu to Zvezdas pod navodnicima kako i treba , jer to niti su Zvezdasi a jos manje njihova deca ... poznajem ljude koji su isli u Bari da gledaju Zvezdu ali od kada je formiran KKFMPCZVNesa od tada ne navijaju nizakoga u kosarci , tj podrzavaju KK Partizan iz respekta ... ova posast koju nam servira SNS na celu sa kontraverznim privatizerima preti sada da usadi taj sindrom u nasu decu ... boricemo se svi zajedno , pravi navijacu KK Crvene Zvezde sa Kalemegdana i pravi navijaci KK Partizana , jer zdrav razum mora da pobedi i naravno sportko rivalstvo koje smo imali ... koliko god da tonemo , ja cu uvek gledati pravi derbi pa makar se igrao u mojoj ulici izmedju legendarnih klubova KK Crvena Zvezda i KK Partizan ...

avatar
Doktor ijopet
Monday, 29.06.2015
22:01

U svojoj ulici ces samo i da gledas. Bas bih voleo da vidim koji se to navijaci Zvezde koji su isli u Bari kao sa tobom poznaju? :D Ti ces se boriti za Zvezdu a kk partizan ti se gasi?! Boze sacuvaj koliko si gluposti napisao. Pa idi bori se za svoj klub, idi zakucaj na vrata tamo i pitaj ih sta se desilo ovo za 2 godine, gde je tvoj klub...Idi dok nije kasno, mozda uskoro nece imati ko da ti otvori ta vrata...

avatar
Monday, 29.06.2015
22:54

to sto ti ne znas te ljude to me ne cudi , jer se oni klone takvih kao ti ... a da cu se boriti za ono na cemu smo mi emancipovani ljudi odrasli naravno da hocu jer se sa time radja , a ne kao kod vas postaje tokom vremena provedenog u talogu ...

avatar
Doktor ijopet
Monday, 29.06.2015
18:05

Posle kazu drzava vam daje pare ovo ono... Ne, mi nesto radimo...

avatar
indija durot
Monday, 29.06.2015
18:30

Nek pricaju sta hoce,doslo je crveno belo vreme i kad tad ce morati da se sa tim pomire..