''Delije'', koga biste poželeli Zvezdi u finalu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.04.2015.
20:13
Izvor: Sportske.net

Jedan od junaka Zvezdinog ''het-trika'' nad Partizanom Nikola Kalinić je izneo svoje mišljenje na tu temu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom sinoć su ostvarili još jedan veliki uspeh ove sezone, posle plasmana u Top 16 Evrolige i osvajanja Kupa Radivoja Koraća.

Sinoćnjim trijumfom nad Partizanom, Zvezda je sa 3-1 u pobedama izborila plasman u finale plej-ofa ABA lige, a samim tim i overila vizu za još jednu evroligašku sezonu.

Ko će biti rival crveno-belima u borbi za ovosezonsku ''duplu krunu'', još uvek nije poznato, pošto će odluka u drugom polufinalu, između Budućnosti i Cedevite biti doneta u majstorici, koja je na programu 22. aprila u Podgorici.

Podsetimo, prva dva meča je Budućnost dobila pred svojim navijačima, a Cedevita je uzvratila u naredna dva u Zagrebu, za izjesnačenje na 2-2 u pobedama.

U iščekivanju tog epiloga, jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Telekom i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić je izneo svoj stav na temu koga bi želeo za protivnika u finalu.

''Svejedno nam je. Kao što sam rekao i pre početka polufinalne serije, mi smo bili prvi na tabeli nakon prvog dela takmičenja. Mi smo favoriti, imamo prednost domaćeg terena, svejedno nam je protiv koga igramo jer u svakom slučaju idemo samo na pobedu'', jasan je Kalinić.

On veruje da će stručni štab na čelu sa Dejanom Radonjićem i ovog puta odlično obaviti posao i na najbolji način pripremiti ekipu za ono što je očekuje u nastavku sezone.

''Mislim da se nećemo zaustaviti na ovome, siguran sam da će stručni štab da odradi sjajan posao, da nas u potpunosti pripreme za finalnu seriju. Čekamo protivnika, hoćemo da pobedimo, hoćemo da osvojimo titulu, zato smo i igrali cele godine. To nam je cilj'',
zaključio je Kalinić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke