''Delije'', kako do ulaznica za Žalgiris? Neće ih biti mnogo!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.11.2016.
12:57
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda mts danas objavila najvažnije informacije u vezi sa prodajom karata za predstojeći evroligaški meč protriv Žalgirisa.

Sportske.net/ALTAIStudio/Nikola Krstić
Sportske.net/ALTAIStudio/Nikola Krstić

Povezane vesti

Novi evropski spektakl košarkaši Crvene zvezde mts prirediće nam u petak od 19 časova, ali ovoga puta u hali ''Aleksandar Nikolić''.

Rival ekipi Dejana Radonjića biće ekipa litvanskog Žalgirisa, a prodaja ulaznica za ovaj meč počeće u sredu u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, a naravno, omogućena je i prodaja putem interneta.

Klub podseća da će za ovaj meč u prodaji biti tek nekoliko hiljada ulaznica, s obzirom na manji kapacitet dvorane u osnosu na ''Kombank Arenu''

Cene karata su neizmenjene u odnosu na one koje su važile i za meč sa turskom Darušafakom, a koji je Zvezda odigrala takođe u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Tribine 1300 rsd
Parter 4 i B 2000 rsd
Bela loza 2500 rsd
Plava loza 3000 rsd
Loža 3500 rsd
Počasna mesta 10000 rsd
Počasna mesta (bočna strana)  5000 rsd


''KK Crvena zvezda mts kao i prošle sezone, putem obaveštenja, do početka utakmice, informisaće vlasnike sezonskih i pojedinačnih karata, o svim bezbednosnim protokolima, terminima otvaranja kapija dvorane, i ostalim važnim informacijama pred ovu utakmicu'', saopštavaju iz Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke