''Delije'', i Bobi vas zove u ''Arenu''! Neka bude krcata! (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.11.2016.
10:23
Izvor: Sportske.net

Samo dva dana posle dramatičnog duela u Bambergu, košarkaši Crvene zvezde mts večeras imaju novo veliko iskušenje u nikad jačoj i napornijoj Evroligi. Podrška crveno-belima stiže i iz NBA!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Iako su na osnovu budžeta mnogi prerano otpisali Zvezdu u prognozama za plasman među osam najboljih, kvalitet Radonjićevog tima sve više dolazi do izražaja.

Posle sedam odigranih kola, crveno-beli imaju tri pobede i četiri poraza u elitnom evropskom takmičenju, a večeras od 19 časova će protiv italijanskog Armanija pokušati da upišu i drugi uzastopni trijumf i tako se popnu u gornji deo evroligaške tabele.

Naravno, rival je veoma snažan, boje Armanija uspešno brane i srpski reprezentativci Milan Mačvan i Miroslav Raduljica, a ono što ih ove sezone krasi jeste velika efikasnost. Postigli su ukupno 635 poena u prethodnih sedam mečeva i jedino je CSKA ''za dlaku'' efikasniji od njih u Evroligi, sa 636 postignutih poena.

U prošlom kolu, Armani je bio bolji od španske Baskonije, koja je nedavno odnela bodove iz Beograda, što je i dodatni razlog da navijači Crvene zvezde napune tribine naše najveće dvorane i pruže maksimalnu podršku svojim ljubimcima.

Ono što je veoma bitno, a o tome je juče govorio i prvi čovek kluba Nebojša Čović, jeste da se navija maksimalno korektno, bez i najmanjeg incidenta, s obzirom da je Zvezda od početka sezone već ''olakšala'' svoju kasu za 22.500 evra na ime potpuno nepotrebnih kazni.



A u iščekivanjuu večerašnjeg meča, atmosferu je dodatno ''podgrejao'' i Boban Marjanović, bivši centar Crvene zvezde, a sada NBA ligaša Detroita, koji je iz Amerike poslao poruku podrške Zvezdi

''Ajde da podržimo naše momke, koji su umorni, a potrebna im je energija sa tribina! Svi u Arenu"
, napisao je Marjanović na društvenim mrežama, a prenosi ''Blic''.

Nema sumnje da će tako večeras i biti!


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Thursday, 17.11.2016
14:46

Bobi ima najvise slobodnog vremena da prati zvezdicu :D

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 17.11.2016
16:06

Jeli to ona ista zvezdica koja vam je polomila kicmu u derbiju?

avatar
Thursday, 17.11.2016
12:04

И Боби твитује? Нисам то виђао током ОИ ...