"Delije" ga gotivile, on ih nazvao razbojnicima!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.05.2016.
09:52
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom koji je pokupio simpatije "Delija" tokom svog boravka u Beogradu opisao je pristalice crveno-belih kao pripadnike uličnih bandi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Amerikanac Markus Vilijams imao je fantastičan tretman u Crvenoj zvezdi Telekom, a dobrim partijama je uspeo da zadobije simpatije "Delija" koje su bile oduševljene vešću da se vraća u klub.

Nažalost, drugi mandat Markusa Vilijamsa u Crvenoj zvezdi Telekom nije dugo potrajao pošto je posle svega nekoliko utakmica dobio raskid ugovora.

Govoreći za emisiju "Vajs" na temu "večitog rivalstva" Markus Vilijams je navijače kluba za koji je nastupao i pristalice Partizana okarakterisao kao "ulične razbojnike".

"Ništa u Americi nije ni blizu tom rivalitetu. Kako bih vam još vernije objasnio na šta mislim, u mojoj školi vladali su 'kripsi', a u rivalskoj 'bladsi'. To je nešto najbliže rivalstvu Zvezde i Partizana, a pritom ne pričam sa aspekta utakmice, već samo onoga što je uvertira svega onoga što sledi u dvorani" objasnio je Vilijams.

Verujemo da većina zna, ali treba napomenuti da su "kripsi" i "bladsi" dve najozloglašenije ulične bande u Sjedinjenim Američkim Državama.

Markus Vilijams je za Crvenu zvezdu Telekom nastupao u najuspešnijoj sezoni 2014/2015 ali mu posle svega nije ponuđen novi ugovor jer se ispostavilo da je u finalnoj seriji domaćeg šampionata koristio marihuanu zbog čega je bio suspendovan do decembra 2015. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak