''Delije'', dolazite u četvrtak u ''Pionir''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.01.2015.
16:38
Izvor: Sportske.net

Za košarkaše Crvene zvezde Telekom nema odmora. Posle sinoćnjeg dramatičnog duela u Podgorici, već u četvrtak ih očekuje možda i ključni meč u Top 16 fazi Evrolige, protiv berlinske Albe. Podrška navijača im je preko potrebna...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

S tim u vezi, klub je na svom zvaničnom sajtu danas objavio da prodaja karata za meč Crvena zvezda Telekom - Alba počinje u sredu, na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) od 10 časova.

Pošto je već prodato čak 4.289 sezonskih ulaznica i da jedan broj karata na osnovu ugovora pripada sponzorima, da je kapacitet Pionira znatno manji u odnosu na kapacitet ''Kombank arene'', veoma mali broj ulaznica će se naći u prodaji.

Karte za tribine koštaju 600, a za parter 900 dinara. Za plavu i belu ložu je neophodno izdvojiti 1200, a za ložu 1500 dinara. Cene ulaznica za počasna mesta tik uz teren (court seat) su 10.000 dinara.

Zato će oni koji nemaju sezonske karte morati da požure, a Zvezda ponovo apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, kako klub ne bi bio ponovo kažnjavan od strane Evrolige.

Utakmica petog kola Top 16 faze Evrolige između Zvezde i Albe na programu je u četvrtak od 20:45h.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenad1995
Tuesday, 27.01.2015
18:30

A sto ce navijaci Zvezde Telekom (uglavnom oni koji imaju malu decu) doci u cetvrtak u Arenu, kad je predstava Ledeno doba na repertoaru tek od petka?