''Delije'', dokle ćete da sumnjate u vašeg ''DOKTORA''?

Autor: Darko Mitrović
subota 22.10.2016.
10:57
Izvor: Sportske.net

Zvezdin ''DR'' je na ovo već navikao, ali valjda je posle svih uspeha i trofeja konačno zaslužio puno poverenje od strane navijača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Iako je u poslednjih par godina uspostavio totalnu dominaciju Crvene zvezde u regionu, uz odličan učinak i u Evroligi, stiče se utisak kao da ga deo navijača i dalje nije prihvatio i kao da jedva čeka bilo kakav kiks crveno-belih da bi uputili prozivku treneru Dejanu Radonjiću.

Videli ste šta se dogodilo posle utakmice sa Darušafakom, kada je Zvezda doživela jedini poraz od početka sezone, a ''sin Dragan'' i pojedini njegovi istomišljenici počeli da dele lekcije uspešnom stručnjaku. A ako ste pratili aktuelnosti na društvenim mrežama tokom sinoćnje utakmice između Galatasaraja i Zvezde, mogli ste da primetite nove sumnje i kritike na račun Dejana Radonjića.
-- -- --
Naravno, kada je Zvezda na kraju pobedila posle preokretau finišu meča, nove kritike su se opet odjednom pretvorile u brojnepohvale.

Do nekog sledećeg poraza, ili će Zvezdini navijači konačno početi da pružaju nepodeljenu podršku trenerskom ''doktoru'', kako ga je nedavno nazvao legendarni Žarko Varajić?


-- -- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Saturday, 22.10.2016
14:19

Pravi zvezdasi nikad nisu ni sumnjali. A i avangarda je malo omutavela.

avatar
Realan tip
Saturday, 22.10.2016
12:50

Najgrdji trener u istoriji ove igre, potpisujem to!

avatar
Povratak kralja 43
Saturday, 22.10.2016
11:57

Radonjić je potencijalni državni udar.

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 22.10.2016
11:43

Kad ni sami navijaci svog kluba ne znaju i nemaju znanja a vole i u sve se razumeju i mesaju, svi oni najbolje znaju pa uzmite i trenirajte neki klub pa da vas vidim strucnjaci, Radonjic uz Djordjevica je nas najbolji mladi trener i buducnost srpske kosarke... p.s. i najtrofejniji trener bg crveni blizanac... svaki normalan navijac svog kluba bi mu vec podigao spomenik samo kod nas uspeh i delo pojedinca se ne ceni i omalovazava, jer sujeta je Srbinu najaca strana...

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 22.10.2016
13:13

Idi navijaj za tvoje selo, pusti veliki klub kao sto je Crvena Zvezda, tebe to ne bi trebalo da interesuje.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 22.10.2016
13:49

1.Radonjic je Crnogoracn2.Ima 47 godina vec, tako da i nije mlad trenern3.Sta je Radonjic osvojio to sto se nije ocekivalo, ovo mu je 4.kompletna sezona u Zvezdi, u predhnodne tri je imao najjaci tim u Srbiji i ABA ligi, a i ove ima, jedino sto mu se uzima za uspeh je plasma u TOP8, a da se ne lazemo prosle sezone su se kockice Zvezdi u Evropi bas poklopile, jer da je bio u drugoj grupi (CSKA, Real, Barsa, Olimpijakos, Kaha, Zalgiris i Brose), tesko da bi upao u TOP 8.n4.Da se ne lazemo, Radonjic je idealan trener za Zvezdu, ima znanje a i poslusan je, uradice sve kako mu uprava naredi.

avatar
Saturday, 22.10.2016
11:26

Radonjic mora da poradi na psihi igraca jer se ovakve oscilacije u igri cesto desavaju.

avatar
Ludjak2
Saturday, 22.10.2016
12:07

pocetak sezone, jos nisu uigrani, ne znam sta ocekujes od tima koji jos nije kompletan.....

avatar
MOE28
Saturday, 22.10.2016
11:07

Cekaj, kako je ovo Radonjiceva pobeda kada je vodio 15 razlike a Galata imala sut za pobedu. Da je ta lopta usla bio bi jedini krivac za poraz tako da nemojte da navlacite masu na ove gluposti. Drzao je Jovica u igri a ovaj izgubio 3 kljucne lopte.. sva sreca pa je Dej promasio.. a imao je cist sut

avatar
Drkadzija
Saturday, 22.10.2016
12:18

Pa nije on vidovit da zna ko ce koliko lopti i losih poteza da ima. Rebic je los i uvek je ekipa gubila prednost kad je menjao Jovica. Nije dzabe sad dosao Nejt Volters. Ovi su bili veliki favorit prema tome nema sta da se zameri, cak i da smo izgubili.

avatar
MOE28
Saturday, 22.10.2016
22:08

Ja sam samo rekao da trener nema veze sa ovom pobedom, ne znam sta tu nije jasno. Nije vidovit ali posle druge lopte izvedes Jovica i odmoris ga, uvedes Dzenkinsa jer je iskusniji da smiri igru.. e, tuse trener dokazuje, kad igracima ne ide, da napravi dobru izmenu isacuva rezultat.