''Delije'' dočekale svoje heroje, koja im je najdraža od 16 evroligaških pobeda?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.04.2017.
10:52
Izvor: Sportske.net

A da li su u Evroligi svesni šta su izgubili pred početak plej-ofa?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Na neki način, ta tema je pokrenuta i objavom na Tviter profilu ''Eurohoops-a'', podsećanjem na fenomenalnu atmosferu sa utakmice između Zvezde i Barselone u Beogradu.

Ovako nešto će Evroligi svakako nedostajati u plej-ofu, a da su Zvezdini navijači veliki i u porazu, pokazali su dočekom crveno-bele ekspedicije sinoć na aerodromu ''Nikola Tesla'', kao i porukama koje upućuju svojoj ekipi na društvenim mrežama posle bolnog poraza u Istanbulu od Darušafake.

''Delije'', jednostavno, nemaju šta da zamere Radonjićevim košarkašima posle svega što su pokazali u tekućoj sezoni, a doček na aerodromu bio je ujedno i veliki podstrek aktuelnom šampionu da u finalnoj seriji ABA lige protiv Cedevite, koja počinje već sutra, odbrani titulu i izbori još jednu evroligašku sezonu.

A u iščekivanju svega toga, među tviterašima je pokrenuto i pitanje:

''Delije, koja vam je najdraža Zvezdina pobeda ove sezone u Evroligi?''

Zaista, izbor je impresivan - Ona protiv Reala, ili Fenera, CSKA, Makabija, Barse...?


---- -- gfj -- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 09.04.2017
14:22

Jako tesko je reci i odrediti, koja je najdraza i najsladja pobeda. Mnoge strasne timove smo rutinirali kao sto su Real, i jos draze Cska koji je pritom protiv nas bio kompletan i naostren da dobije...Tu su i minimalne pobede od par razlike protiv Fenera (meni sigurno najsladja pobeda) koji je maksimalno napao svom silom, i Panate koja je takodje izrazito jaka. Trijumfi protiv Baskonije u gostima kao i Makabija ovde, nisu cak ni najmanje zanimljivi bili, po 30 razlike smo ih unistavali kao od sale, igrali smo zaista izuzetno, i bile su to lepe utakmice za nas, gde smo pokazali svu silu kada smo bili u punom sastavu...Meni licno trijumf protiv Panate i 7-ma u nisu ujedno, je nekako bas najdraza pobeda. To je bio zadnji put da smo bili kompletni, Pirova je pobeda to bila, tada smo izgubili Kuzmica na par utakmica, uz rovitog Dangu koji je malo pogorsao povredu, i Jovica koji je vec tada izgubljen vrv za celu sezonu, sto ni u najgorim snovima nismo ni slutili. Tada, pre oko 2 meseca, nije se cinilo da ce uslediti takvi strahoviti problemi, i zadnji put, onako kompletni, smo pokazali moc od koje su mnogi drhtali. Nakon te utakmice pobedili smo samo 4, a izgubili 6 tekmi, i nije zal sto nismo prosli dalje, koliko je tuga zbog svih povreda i sputavanja, koja su nam smanjila snagu za bar 30%, tako da, i da smo se nasli u cetvrtfinalu, tamo ne bi bilo neke sanse za borbu do kraja, rutina bi to bila za jedan od 2 najmocnija i najbogatija tima u EL, koji zapravo i nisu mnogo veliki kada bi naisli na nas kompletne, steta...Ovo je bila jedna, strahovito dobra i lepa sezona, verujem i nadam se, ukoliko nas povrede zaobidju, da ce takva biti i sledeca, uz malo srece, krunisana na kraju prolazom u cetvrtfinale.

avatar
ProudKnight
Sunday, 09.04.2017
12:03

Definitivno protiv Fenera. Od njih smo gubili mnogo mečeva i do ove sezone ih nismo nikada dobili, a bilo je još slađe, jer su svim silama zapeli da nas dobiju u Beogradu, ali bili smo stameni! Naravno, meni je sada još veća želja da se pobjedi Olimpijakos. Bratski klub, koji nam je u direktnom okršaju oduzeo mogućnost da idemo u top 8. Olimpijakos, naša Grčka braća, kojima pobjeda nije ništa značila, je bi svakako bili treći. Sledeće sezone moramo da ih dobijemo i da pokažemo zube na utakmici, pa poslije nek' se pobrati ko hoće.

avatar
Pretorijanska Garda
Sunday, 09.04.2017
13:51

Oly se uplasio da ce izgubiti mesto koje donosi prednost domaceg terena u plej ofu, i zaista je postojala opasnost za to, prethodno izgubili od Galate, i imali nakon nas tezak raspored pred sobom (ispostavilo se zaista tezak, jer su sve tri do kraja izgubili). Da nas nisu dobili, uz malo srece Fener i Pao bi ih isterali odatle i zavrsili bi kao peti, blizu tog ishoda je bilo, gubitak domaceg terena uglavnom znaci eliminacija u cetvrtfinalu...Grizli su protiv nas kao da im je to bilo poslednje, i mogu da razumem to, ali njihova nonsalancija i opustenost protiv Galate je sramota, i zbog toga su morali da se vade kod nas, da ne bi vezali 4 poraza i strahovali za gubitak domaceg terena....steta sto je ovako ispalo.