Delije, danas idete u goste braći!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.12.2014.
11:46
Izvor: Sportske.net

Crvena Zvezda Telekom večeras od 20:45 igra svoj poslednji meč na strani u ovom delu Evrolige.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Dva crveno-bela tima sastaju se večeras u derbiju grupe D Evrolige, a srpski tim koji je prethodnog kola obezbedio plasman u Top 16 igraće bez bilo kakvog pritiska, uz veliku dozu uživanja na terenu, kao što je rekao kapiten Mitrović.

Zanimljivo da Crvenoj Zvezdi nisu izgubljene sve šanse da bude i prva u ovoj grupi, potrebna je pobeda od 5 ili više poena prednosti u ovom meču uz poraz Olimpijakosa od Galatasaraja i pobedu Crvene Zvezde nad Laboral Kućom u poslednjem kolu.

Kao što su i istakli košarkaši i trener Crvene Zvezde Telekom, o kvalitetu Olimpijakosa ne treba trošiti reči, predstavljaju kompaktnu ekipu koja je jedna od najjačih u Evropi u ovom trenutku i koja je predvođena fenomenalnim Vasilisom Spanulisom. Eventualnom pobedom u ovom meču Olimpijakos bi obezbedio sebi prvu poziciju u grupi D.

Zdravstveni bilten je odličan u timu Dejana Radonjića, vratio se i Stefan Jović u prethodnom meču protiv Metalca, a uskoro će početi da trenira punom parom i verovatno će biti i večeras na parketu dvorane "Mira i prijateljstva". Od ostalih, nešto blaže povrede imali su Lazić i Tejić, ali će obojica definitivno nastupiti večeras u Pireju.

Utakmica bi za izabranike Dejana Radonjića trebala da predstavlja pravi uvod u ono što ih očekuje u top 16 fazi, Olimpijakos kao jedna od najboljih ekipa Evrope je svakako tim za "zagrevanje" u daljoj borbi Crvene Zvezde Telekom, ekipa od koje može dosta da se nauči danas u Pireju.

Počinje u 20:45, svratite da podelimo utiske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke