''Delije'' će ovo dugo pamtiti - Zvezdina zakucavanja protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.06.2015.
19:26
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda Telekom ima iza sebe fenomenalnu sezonu, tokom koje je osvojila tri trofeja, igrala Top 16 Evrolige, a protiv Partizana se sastajala čak 12 puta u svim takmičenjima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Od tih 12 mečeva protiv crno-belih, Zvezda je dobila devet, a navijači Zvezde su kao pravu poslasticu za ljubitelje crveno-belih boja izdvojili zakucavanja protiv Partizana tokom čitave sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Sunday, 28.06.2015
21:35

уопште вам није требало ово,таман су се мало одморили од нас и тешили се мега звездом...сва закуцавања су брутална али по мени 3.дангубић из другог плана 2.вилијамс за калинића из контре и 1.лазићево постеризовање пецароша

avatar
FearTheBeard
Sunday, 28.06.2015
20:53

Naravno najbolje za kraj!!!

avatar
Sunday, 28.06.2015
22:45

dobro ste to napisali sa navodnicima , jer to i nema veze sa praivm navijacima KK Crvene Zvezde sa Kalemegdana ... ovi kvazi navijaci koji navijaju za tu tvorevinu izraslu iz muke ljudi sa Kosova vladaju i uzivaju na ocigled zdravog razuma i pravih navijaca koji navijaju za KK Crvenu Zvezdu sa Kalemegdana i KK Partizan ... kao sto sam rekao mi cemo se zajedno boriti za nasu zajednicku istoriju , prijateljsko rivalstvo koje nas je godinama krasilo , na zajednicke uspehe i reprezentativce koje smo dali , na velike sportske priredbe ... a ovi skorojevici u banana drzavi pod palicom SNS-a neka uzivaju i neka se slade svojim cinizmom i pakoscu ... docice opet nase vreme , KK Partizan i KK Crvena Zvezda ce se izdici iznad ovoga , siguran sam ... pa makar igrali derbi u mojoj ulici ...

avatar
Zvezdas od rodjenja
Sunday, 26.07.2015
17:22

Milence ova Zvezdina zakucavanja Partizana su ostavila dubok trag na tvoju psihu. Milence to je samo sport pa odahni malo jer najgore tek dolazi.