"Delije" broje pobede i brinu zbog Rebića (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.10.2016.
19:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mts upisali su još jednu, najmanje ubedljivu, pobedu od početka sezone u ABA ligi, a navijače nije preterano zabrinulo nešto lošije izdanje u Novom Mestu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion regionalne košarkaške lige vratio se na čelo tabele posle pete uzastopne pobede na Jadranu ostvarene u prilično neinteresantnoj utakmici koja je odigrana u dvorani "Leona Štukelja".

Crvena zvezda mts savladala je Krku rezultatom 67:56 i tako izbila na čelo tabele sa maksimalnih pet pobeda i mnogo boljom koš razlikom od pratioca koji takođe imaju maksimalan učinak.

Opšti utisak je da su crveno-beli večerašnji posao obavili sa "pola snage" sa čime se slažu i navijači, premda u ovakvoj igri "Delije" prepoznaju i neke nedostatke koje bi trebalo ispraviti u nastavku sezone.

Navijači su na "Tviteru" složni oko toga da se broje samo pobede, ali ih isto tako zabrinjava što Zvezda osim Stefana Jovića nema igrača koji je sposoban da organizuje igru na visokom nivou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Copacabana
Monday, 17.10.2016
22:46

Hitno dovesti jednog centra i pleja. Mali Rebic ne moze....jbga

avatar
MarkoSi
Monday, 17.10.2016
21:01

Rebic je prosle godine protiv Bajerna i Reala pokazao da i te kako ima stofa. Ne bi ga trebalo tek tako kritikovati. Zasluzio je u najmanju ruku kredit kao prosle godine Micic.

avatar
Урош ДС Стефановић
Tuesday, 18.10.2016
00:41

Ni Micic ni Rebic ne bi trebali nikakve kredite da imaju!

avatar
Djole Djokic
Tuesday, 18.10.2016
10:43

Predugo ga cekamo, kad ne moze protiv Krke nista da pokaze, sta ocekivati vise od njega.