"Delije", bitna je i ABA liga!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.01.2015.
18:26
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde Telekom pokazali su kako se bodri voljeni klub tokom jučerašnjeg duela sa Galatasarajem ali će vernost morati da se dokaže u regionalnom takmičenju u ponedeljak uveče.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije vezao je treći uzastopni poraz u TOP 16 fazi Evrolige uprkos sjajnoj podršci "Delija" u prepunoj "KombankAreni".

Navijači Crvene zvezde Telekom dokazali su više puta u toku tekuće sezone da im u Evroligi nema ravnih ali ekipa posle serije loših rezultata u elitnom takmičenju treba podršku i u regionalnoj ligi.

Izabranike Dejana Radonjića u ponedeljak očekuje utakmica 18. kola ABA lige a protivnik će biti ekipa Zadra koja se nalazi u sjajnoj formi.

Hrvatski sastav ima šest pobeda na poslednjih sedam utakmica što govori da crveno-beli nemaju prava na opuštanje a podrška navijača biće od velikog značaja.

Ulaznice za meč sa Zadrom biće u prodaji od nedelje na poslovnicama Eventima, a na dan utakmice karte će se prodavati i na biletarnici "Pionira" od 17 sati pa sve do početka meča.

Karte za tribine koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu neophodno je izdvojiti 700, a za ložu 900 dinara. Karte za počasna mesta, tik uz teren (court seat) koštaju 5.000 dinara.

Duel Crvena zvezda Telekom - Zadar zakazan je za ponedeljak, 19. januar, od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke