''Delije'', birajte! Kuzmić ili Jović?

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.02.2017.
20:51
Izvor: Sportske.net

Težak izbor?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Tokom januara košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su nezaboravan niz pobeda, bez ijednog neuspeha, kako u Evroligi, tako i u regionalnoj ABA ligi.

Posebno impresivne bile su januarske evroligaške pobede nad Žalgirisom, Fenerbahčeom, Makabijem, Baskonijom, Panatinaikosom, a navijači crveno-belih nadaju se da će ovaj niz biti nastavljen i u februaru, počev od utakmice sa Efesom u petak u Beogradu.

Ono što Zvezdu čitave sezone karakteriše jeste sjajna kolektivna igra, kakvu nema niko u Evropi ove sezone, ali na zvaničnom Tviter profilu crveno-belih pružena je prilika navijačima da ipak izaberu najboljeg među najboljima u proteklom mesecu.

Izbor je ušao u samu završnicu, a u igri su ostali plejmejker Stefan Jović i centar Ognjen Kuzmić.

''Delije'' odlučuju!


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 01.02.2017
22:05

Uvek Jovic. Razlog je sto on upravo svojim asistencijama razigrava citav tim, a pogotovo Kuzmica u pik igri, sto se poprilicno odrazava na igre Kuza u napadu, gde je citav zivot bio ocajan, ali uz nestvarnog Stefa postaje najkompletniji i jedan od najdominatnijih centara EL. Bez Jovketa ne bi bilo ovako dobrog Kuzme, kao i citavog naseg strasnog tima koji je nepobediv u svim takmicenjima vec mesec i po dana, i to u strasno jakoj konkurenciji zverski bogatih timova elitne Evrolige....

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 01.02.2017
22:03

Ipak Kuzma zbog konstantnosti