"Delijama" se neće svideti ime glavnog arbitra za duel sa Darušafakom!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.10.2016.
12:08
Izvor: Sportske.net

Ne bavimo se teorijama zavere, jednostavno konstatujemo da čovek koji je u prošlosti izazivao revolt među navijačima Crvene zvezde i Partizana sutra deli pravdu u "Pioniru".

Sportske.net/kkcrvenazvezda.rs
Sportske.net/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Novu sezonu u elitnom košarkaškom takmičenju šampion Srbije otvara duelom sa Darušafakom na domaćem terenu. Utakmica Crvena zvezda mts - Darušafaka igra se u hali "Aleksandar Nikolić", a Evroliga je već odredila sudijsku trojku za taj susret.

Uvereni smo da se navijačima Crvene zvezde mts neće svideti ko je imenovan za glavnog arbitra jer se radi o sudiji koji je na startu prošlosezonske TOP 16 faze debelo oštetio crveno-bele protiv još jednog turskog kluba.

Bivši trener Partizana Duško Vujošević svojevremeno ga je okarakterisao kao "lopova" na zvaničnoj konferenciji za medije, a "Delije" ćemo samo podsetiti da se radi o Špancu koji je delio pravdu na meču sa Anadolu Efesom u 1. kolu prošlosezonske TOP 16 faze odigranom u Istanbulu.

Ukoliko već niste pogodili radi se o Migelu Perez Perezu kome će u četvrtak u deljenu pravde pomagati Grk Elijas Koromilas i Litvanac Jurgis Laurinavičijus.

Podsećanja radi, Migel Perez Perez je pre deset meseci u poslednjoj sekundi duela Anadolu Efesa i Crvene zvezde Telekom propustio priliku da dosudi evidentan faul nad Maikom Cirbesom pa je domaćin slavio rezultatom 85:84.

Utakmica Crvena zvezda mts - Darušafaka na programu je u četvrtak sa početkom od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 12.10.2016
17:17

Ma sta se sudija pita bre...

avatar
jaaaaa
Wednesday, 12.10.2016
14:03

salite se,ja znam par sudija u evroligi i ovaj peez perez je ubedljivo najgori,nema jednu utakmicu Zvezde da je sudio a da nas nije pokrao

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 12.10.2016
15:23

Kad je njega objektivni Dule procenio nemamo sta da pricamo. Ali meni nije jasno kako ga nije sramota da mu zvizdi 20 hiljada ljudi.

avatar
dejandoc
Wednesday, 12.10.2016
13:14

Nista bez Lamonike.

avatar
bagra
Wednesday, 12.10.2016
12:24

Nije taj perez jedini lopov, ima ih dosta uevroligi, ali ne moze belosevic suditi svaku.

avatar
Wednesday, 12.10.2016
12:14

nema tu njima sta da se svidi tako je kako je :D bio on sudija ili neko drugi ima da izgube :D