Dejo Radonjić hoće još trofeja!

Autor: Beta Beta
nedelja 22.02.2015.
20:13
Izvor: Beta

Posle pobede u finalu Kupa Radivoja Koraća nad Mega Leksom, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić naglasio da će ovo takmičenje uvak imati veliki značaj, iako ima onih i koji ga omalovažavaju.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/SDJ

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je današnjim osvajanjem Kupa Radivoja Koraća njegova ekipa ispunila jedan od ovosezonskih ciljeva.

"Stvoren je ambijent da se izgubio njegov značaj, ali ovaj trofej je bitan i uvek će biti bitan. Jedan cilj smo ispunili", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Nišu.

Zvezda je u finalu pobedila Megu sa 80:74 i tako osvojila treći uzastopni trofej pobednika nacionalnog Kupa.

Radonjić je kazao da je bilo nerealno očekivati da njegova ekipa bude najspremnija posle velike potrošnje protiv Partizana.

"To je i bilo vidljivo u prvom poluvremenu. Pravili smo mnogo nekih grešaka, atipičnih za nas. Mlada, talentovana ekipa Mege je sticala samopouzdanje i gradila prednost. U nastavku smo kvalitetnije odreagovali i podigli nivo. Opet smo imali zavšnicu koju smo rešili u našu korist", kazao je Radonjić.

Trener crveno-belih je dodao da je zadovoljan reakcijom njegovog tima posle Nove godine i da mu je "žao" što su ekipu "malo poremetile povrede".

"Sledi priprema za najvažniji deo sezone i utakmice koje treba da odigramo u polufinalu Jadranske lige kako bismo obezbedili učešće u Evroligi. Očekujem borbu i za ostale trofeje", rekao je Radonjić.

Zvezda će u narednoj utakmici u četvrtak gostovati Real Madridu u Evroligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 22.02.2015
21:25

A pa nema vise, i ovo ti je mnogo.

avatar
Samo CZV
Sunday, 22.02.2015
22:19

Rasturićemo vas u polufinalu pley-ofa.nBez pleya i centra ne možete da nam parirate.Bliži vam se kraj.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 23.02.2015
14:41

Dosadan si jako.