Dejo Radonjić: ''Bili smo blizu...''

Autor: Beta Beta
utorak 12.04.2016.
23:00
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegovi košarkaši pokušati i u drugom meču da odigraju dobro protiv CSKA u Moskvi, u četvrtfinalu Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle večerašnjeg poraza u Moskvi na startu četvrtfinalne serije Evrolige, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić je konstatovao i da je njegova ekipa imala šansu da odigra bolje.

"Dobro smo počeli, ali je CSKA brzo odgovorio. (Miloš) Teodosić im je doneo samopouzdanje i prednost. Oni su povećavali razliku, ali mi se nismo predavali i uspevali smo da ostanemo u meču. Isto je bilo u drugom poluvremenu. Bili smo blizu, ali su oni preuzeli kontrolu i poveli sa 1:0", rekao je Radonjić za sajt Evrolige posle meča.

CSKA je večeras pobedio sa 84:74 u prvoj utakmici četvrtfinala.

"Pokušaćemo i drugi meč da odigramo dobro. Večeras smo mogli da priđemo i bliže. U završnici utakmice (Vasilije) Micić je izgubio loptu, a posle toga nismo imali ni defanzivni skok, a bilo je drugih trenutaka kada smo mogi bolje da reagujemo i da priđemo", rekao je Radonjić.

Nemanja Dangubić je takođe ocenio da je njegov tim odigrao dobro.

"Dobro smo odigrali meč. CSKA je pokazao kvalitet i zaslužio je da pobedi. Igrali su bolje od nas. Bili smo blizu tokom cele utakmice. Možemo da budemo zadovoljni pojedinim segmentima utakmice. Moramo da se okrenemo drugom meču, pošto je malo vremena za pripremu", rekao je Dangubić.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Teodosić.

"Rekao bih da je ovo CSKA u plej-of režimu rada. Večeras smo odigrali vrlo dobro. Moramo da se sutra odmorimo i da odigramo još jednu dobro utakmicu i da probamo da odemo u Beograd sa vodjstvom od 2:0. Moramo da nastavimo da igramo dobru odbranu, a to je način i na koji možemo da pobedimo u drugoj utakmici", rekao je Teodosić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XXXI
Wednesday, 13.04.2016
02:02

Sve je to lepo i poraz je lep samo se ovaj klub ne zove crvena zvezda već crvena zvezda telekom. Kako vam ne dosadi više da grešite? :D

avatar
Anonymous
Wednesday, 13.04.2016
14:40

Do kraja zivota ima da ponavljas tu jednu neistinu, i zivi sa tim, nek ti je kako ti kazes, ali realnost je drugacija, a ti zivis van nje. Tvoje misljenje je jako nebitno i nista nece promeniti, zao mi te je ponekad, koliko si smesan sa upornim komentarisanjem besmislica, kao da nemas zivot. Zvezdin grb, boje i obelezja se takmice, i takmicice se jako dugo u eliti Evrope. Svi trofeji, rezultati, uspesi i neuspesi se pripisuju jednoj jedinoj Crvenoj Zvezdi, to je cinjenica. Sve izreceno od strane takvih poput tebe pada u vodu, trofeji idu Zvezdi kao i sve ostalo, i necete dugo biti ispred nas po broju nacionalnih titula i osvojenih kupova. Ali kao sto rekoh, ti zavaravaj sebe do kraja zivota i uzivaj u svojoj iluziji. Laku noc