Dejo OBJASNIO čudesne rezultate sa Zvezdom! U ''Radonjizam fazonu''!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.01.2017.
16:13
Izvor: Sportske.net, blic.rs

O Dejanu Radonjiću i njegovim igračima ovih dana bruji čitava Evropa, a iako je od početka sezone ostvario rezultate iznad svih očekivanja, Zvezdin strateg je i dalje ''hladan kao špricer'', nekako u skladu sa onom Mutinom izrekom: ''Sve je to normalno''.

Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Posle sedme uzastopne pobede u Evroligi, protiv Panatinaikosa u Beogradu (72:66), Dejan Radonjić je napravio osvrt na ono što je do sada učinjeno, a učinjeno je više nego što je iko mogao i da poželi.

U intervjuu za ''Blic'', Zvezdin trener je u svom stilu, bez pompeznih reči, prokomentarisao svoj i uspeh svog tima. Poručio je da je ''sve to borba'', da je uspeo da se izbori sa pritiskom i dodao:

''Ako me pitate kako sam uspeo - eto, tako. Nema rasprave, nikakve. To je tako i tako je moralo biti. Nikako drugačije. Viša sila. Bez objašnjenja'', ističe Radonjić.

Sličnu reakciju imao je i kada je u pitanju njegova sve veća popularnost među navijačima Zvezde, koji su mu pred početak meča protiv Panatinaikosa priredili gromoglasne ovacije.

''To je to''

Kako?, insistirao je novinar.

''Eto tako'', ponovio je Zvezdin ''DR''.

Jedan je Radonjić Dejan!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #48
Saturday, 28.01.2017
18:11

Ne znam samo kako te više nije sramota, pre svega tebe, a onda i ostale tvoje kolege-KK Partizan danas igra derbi ABA, a vi nemate nijednu vest o utakmici. czv mts nije igrala juče, niti igra danas, a ne igra ni sutra ali 8 vesti u roku od manje od 6h o njima! Ali si ekspresno napisao o izmišljotinama kako je Željko Obradović sa Fenerbahčeom pustio Partizan u sred Istanbula iako utakmica još nije bila ni završena. Ovo što radite postaje nenormalno.

avatar
Patrick Bateman
Saturday, 28.01.2017
17:55

Dejo je doktor za mnoge evroligaske trenere. Za razliku od nekih koji su samo kukali na drzavu i sve ostale on cuti i radi i to se vidi.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 28.01.2017
17:52

Kakav Gospodin, nikad od njega nisam čuo da vredja ili ponižava rivala, niti da omalovažava nečije uspehe. Jedan je Radonjić Dejan.

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 28.01.2017
17:45

Ne stvarajte euforiju i pritisak bre , cekajte da osvojimo EL pa onda hvalospevi :)

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 28.01.2017
17:38

Čovek ima dve rečenice koje vrti u krug i kad mu postave neko misaono pitanje ostane bez komentara.Malo se namršti kao da nije čuo ,onda mu ponove pitanje i on odgovori ovakvu rečenicu.Nikada on neće trenirati nikog sem Budućnost i FMP a još manje da će neko da ga traži.Pljuvali ste Duleta a on je kako -tako radio u Italiji ,pa ga CSKA platio onoliko ali zbog bojkota i klanova unutar ekipe nije uspeo ,a na kraju u poodmakloj bolesti ga traži Limož...njega neće tražiti niko.

avatar
Krešimir K Lora
Saturday, 28.01.2017
17:24

svaka cast Zvezdi na sjajnim rezultatima

avatar
Povratak kralja #48
Saturday, 28.01.2017
17:19

Radonjić nema nikakve veze sa zvezdom, pomiri se sa tim, biće ti lakše umesto što mi zabranjuješ komentare koji su u skladu sa uslovima korišćenja i kršiš pravila firme za koju radiš.