Deco, da vam "profesor" Dženkins nešto kaže...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.12.2014.
17:56
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Prvotimac KK Crvena zvezda Telekom Čarls Dženkins iskoristio je deo slobodnog vremena za posetu Koledžu Beograd na kojem je održao predavanje učenicima Prve sportske košarkaške gimnazije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Mnogobrojni učenici Prve sportske košarkaške gimnazije koja funkcioniše u sklopu projekta Koledž Beograd u utorak su dobili priliku da se upoznaju sa Čarlsom Dženkinsom.

Amerikanac iz redova KK Crvena zvezda Telekom izdvojio je deo slobodnog vremena da poseti Prvu sportsku košarkašku gimnaziju i da sa učenicima podeli svoja iskustva iz vremena studiranja.

"Sve ovo jako podseća na ono što sam imao na mom Univrezitetu. Sve je blizu, praktično na jednom mestu. I dvorana i učionice i smeštaj. Samo, moram da priznam da su sobe za smeštaj veće nego one koje sam ja imao" konstatovao je Dženskins nakon posete Koledžu Beograd.

Učenicima je objasnio zašto se odlučio za studiranje na Univerzitetu Hofstra i kako je najvažnije da kao mladi sportisti ne zapostave svoje opšte obrazovanje.

"Jedna povreda je možda dovoljna da više ne budeš u situaciji da radiš neke stvari koje si pre povrede mogao i to može u potpunosti da ugrozi tvoju karijeru. Zato vas molim da to prihvatite kao činjenicu i posvetite se učenju. Takođe, sportska karijera neće večno trajati i zato bi trebalo na vreme da se razmišlja šta ćete raditi kada više ne budete mogli da igrate košarku" poručio je učenicima "profesor" Dženkins.

Više o Dženkinsovoj poseti Koledžu Beograd i tome šta je sve govorio okupljenim učenicima možete pročitati na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda Telekom.

Carls Dzenkins
Carls Dzenkins
Carls Dzenkins
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Tuesday, 02.12.2014
19:18

Nisam znao za postojanje ovog koledza ali mislim da je to super jer zaista ima mnogo talenata u Srbiji i mislim da treba da se radi sa njima... Isto mislim da je ovo odlican potez Zvezde sto podrzava ovako nesto a i sa marketinske strane...