Deco, da vam "deda" Manu objasni!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.05.2017.
09:30
Izvor: Sportske.net

Argentinska legenda povukla ključni potez dok su Sparsi bili u nevolji, San Antonio vodi sa 3:2!

Beta/AP Photo/Sue Ogrocki
Beta/AP Photo/Sue Ogrocki

Povezane vesti

Ponovila se priča iz prvog kola. Protiv Memfisa je "deda" Manu odigrao ključni peti meč i rešio pitanje pobednika. Noćas se tim našao u sličnoj situaciji.

Argentinski veteran je ponovo bio odličan u trenucima kada je San Antonio ostao bez Kavija Leonarda. Hjuston je imao veliku šansu za brejk, ali je u produžetku domaćin uspeo da se održi i ponovo ih je ka cilju pogurala argentinska legenda. Na kraju je 12 poena, 7 skokova i 5 asistencija, bio samo uvod u ključni detalj.

Uspeo je da sačuva Hardena u poslednjem napadu i da na taj način svom tim donese pobedu, 110:107 za Sparse posle produžetka.

"Bradonja" je ubacio 33 poena, uz po 10 skokova i asistencija, a imao je 9 grešaka. Pokazala se snaga klupe San Antonija igrači poput Simonsa koji je ubacio 12 poena i imao 3 ukradene lopte su dali pun doprinos.

San Antonio je imao i raspoloženog Milsa koji je zamenio na pravi način Parkera, ubacivši 20 poena, Oldridž je dodao 18, uz 14 skokova, ali i ne baš impresivan šut, a isto se može reći za Leonarda.

Nekako se stiče utisak da je, pogotovo posle povrede "Kandže", Hjuston ispustio veliku šansu u ovoj utakmici, mada ih šut nije služio, dali su 16 trojki, međutim promašili neke ključne lopte.

Na kraju, San Antonio na korak od finala, ali Hjuston ima šansu da kod kuće izbori majstoricu, a onda je sve otvoreno. Sve to priželjkuje i Golden Stejt koji se odmara i čeka protivnika u zapadnom finalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Wednesday, 10.05.2017
10:29

SAS mora zavrsiti sve vec u sledecem mecu da bi bilo koliko toliko odmorniji protiv Wariorsa . Nadam se da Leonard nije ozbiljnije povredjen