Debakl Milana i pored sjajne partije Mačvana, Sasari slavio u poslednjoj sekundi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.04.2017.
20:27
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Olimpije Milano doživeli su peti poraz u Ligi A ove sezone.

Epa/Str
Epa/Str

Povezane vesti

Izabranici Jasmina Repeše neočekivano su poraženi na svom terenu od Trentina i to više nego ubedljivo, rezultatom 76-98.

Milano je dobio prvi kvartal, ali samo sa dva poena razlike, a gosti u drugih 10 minuta pojačavaju gas i dolaze do devet poena prednosti pred odmor.

U nastavku prednost Trenitna stiže i do dve cifre, a već na startu poslednjeg kvartala je bilo jasno da se "manekeni" neće vratiti.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu Saton i Marbl sa po 17 poena, 15 je dodao Baldi Ros, dok se na 13 zaustavio Flakadori. Dvocifren i Kraft sa 12 poena, ali i osam skokova.

Sa druge strane, dominantna partima Milana Mačvana, koji je meč završio sa 19 poena uz šut 9/16 iz igre, četiri skoka i dve asistencije. Pratili su ga Abas i Ćinćarini sa po 11 poena, dok je 10 dodao Paskolo.

Miroslav Raduljica je meč završio sa osam poena.

Orlandina je poražena kod kuće od Ređo Emilije sa 59-62.


Utakmica je bila vrlo tesna, ali su iskusniji gosti ipak došli do trijumfa.

U poraženom sastavu solidan Milenko Tepić sa devet poena i po pet skokova i asistencija, Voja Stojanović je dodao pet poena, ali i devet skokova i četiri asistencije, dok je bivši plej Mege Nikola Ivanović bio indisponiran sa samo dva poena i dve asistencija za 21 minuta na parketu.

Sasari je u uzbudljivom meču slavio na svom terenu protiv Brindizija, na kraju je bilo 79-78.


Koš za pobedu postigao je u poslednjoj sekundi Trevor Lejsi.

On je meč završio sa 10 poena, daleko bolji tokom susreta od njega su bili Bel sa 20 i Laval sa 15 poena, dok je Savanović meč završio sa devet poena i tri skoka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke