DeAndre Džordan "ušio" i Nou

Autor: Boban Filipović
sreda 25.01.2017.
16:59
Izvor: Sportske.net

Valjalo bi istražiti da li se u istoriji košarke pošlo za rukom ono što je sinoć centru Klipersa.

BETA/AP Photo/Danny Moloshok
BETA/AP Photo/Danny Moloshok

Povezane vesti

Poznato je da je DeAndre Džordan očajan izvođač slobodnih bacanja, da ima užasan šut i da je prava retkost ako uspe da ubode nešto što se ne podvodi pod zicer.

Najslikovitiji je bio legendarni lajavac Čarls Barkli, koji je jednom prilikom za Džordana rekao da kada biste mu rekli da ne može da izađe iz hale dok ne pogodi šut van reketa verovatno ne bi nikad ni izašao.

Možda će ove Barklijeve reči nekome zvučati preterano i isuviše groteskno, ali zaista nisu daleko od istine.

Klipersi su sinoć poraženi u Filadelfiji od Siksersa, domaćini su se, kao i svi ostali timovi potrudili da DeAndrea Džoredana što češće šalju na liniju penala i taktika je urodila plodom. Džordan je podogio samo 4 od 12 bacanja, a gosti iz El-Eja su poraženi.

Međutim, ono što se dogodilo sinoć u Filiju je za anale. U finišu treće četvrtine Džordan je poslat na liniju penala i ne samo da je promašio oba, već je oba puta bio "air ball".

Juče smo se smejali francuskom centru Žoakimu Noi zbog "najgore izbedenog bacanja u istoriji košarke", a DeAndre ga je je ekspresno skinuo sa trona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
masimomorati
Thursday, 26.01.2017
19:03

Vidim sve sami nasi strucnjaci u komentarima XD. Lik antitalenat jer ne zna izvesti slobodno bacanje?! Onda je i Shaq bio antitalenat. Basketball reference kaze: 12.5p, 14 skokova, 1.8 blokada po mecu uz sut od skoro 70%!!!

avatar
Aleksandar Mijovic
Thursday, 26.01.2017
01:45
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 25.01.2017
22:42

Lik je nula ali Noa je ipak sve usio!

avatar
Red blood
Wednesday, 25.01.2017
20:48

Neverovatno kakav balvan.nBog mu dao visinu,snagu i skok,a oduzeo mu sve ostalo!nI ovaj pavijan u finalu Olimpijade skakuce pored aut linije i proslavlja svaki kos amera protiv nas?nKao UBIJAJU NAS...nE moj druze..da su svi ameri talentovani kao ti..borili bi se sa Angolom za 12-o mesto na Olimpijadi..

avatar
_Boca_
Wednesday, 25.01.2017
18:16

Jokic mu je pokazao kako se igra kosarka ! Rjetko antipatican igrac bez kosarkaskog IQ-a, koji osim odraza nema nista kosarkasko u sebi.