Davao nam trojke sa osam metara, sad će u Real?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.09.2017.
12:19
Izvor: Sportske.net

Momak koji je eksplodirao u finalu Evropskog prvenstva i svojim trojkama sa osam metara pomogao Sloveniji da osvoji zlato nalazi se na meti Real Madrida.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Ljubitelji košarke u Srbiji dobro su upamtili ime Klemena Prepeliča nakon finala Evropskog prvenstva u Turskoj pošto je upravo ovaj reprezentativac Slovenije uz Dragića bio najzaslužniji za istorijski uspeh i zlatnu medalju.

U notesu Aleksandra Đorđevića pored imena Klemena Prepeliča bio je nacrtan ključ, a momak rođen u Mariboru pokazao je u finalu šta je selektor "Orlova" time želeo da pokaže.

Klemen Prepelič je u finalu postigao 21 poena od čega 12 šutem za tri poena koji ga je to veče služio jako dobro. Činilo se da bi Prepelič ubacio mašinu za veš kroz obruč a u takvim situacijama protivniku nije lako da pronađe odgovor.

Kako evropska titula uteče na rejting reprezentativaca jedne zemlje možda najbolje svedoči i primer Klemena Prepeliča koji se sada nalazi na meti Real Madrida.

Španska "Marka" tvrdi da se lako može desiti da Real Madrid isprati partije Klemena Prepeliča u sezoni pred nama pa da onda reaguje u januaru 2018. ili sledećeg leta.

Slovenački reprezentativac ugovorom je vezan za francuski Levalo Metropolitans do leta 2018. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Monday, 25.09.2017
12:44
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 25.09.2017
12:32

Na onom klipu je pronadjeno cak DVADESET! gresaka na nasu stetu naspram samo sest na njihovu, ko im je stvarno pomogao da uzmu zlatnu medalju? Sigurno nisu samo igraci Slovenije bili zasluzni za to.

avatar
Breaking Bad
Monday, 25.09.2017
17:30

Ja sam to prebolio, pokradeni smo realno, ali šta sad, neće se sigurno ponoviti finale, biće prilika za zlata kad budemo kompletni.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 25.09.2017
18:42

Hocu da kazem da premalo pisemo o tome. Kad su se Argentinci zalili na sudjenje, imali su daleko manje osnova i materijala za to.