Daš spektakularan koš Partizanu i odmah te porede sa Lebronom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.10.2014.
20:21
Izvor: Sportske.net

O Blažu Mahkoviču danas se priča i piše širom sveta, i to sve zbog ONOG koša koji je postigao protiv Partizana sinoć u Ljubljani...

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Taj spektakularni, ''ludi'' pogodak Blaža Mahkoviča već ste imali prilike da vidite, a ako niste, možete da ga pogledate u prilogu. Dan posle svega, slovenački mediji prenose i reakcije na ovaj pogodak koje stižu sa svih strana sveta.

U prvi plan se ističe naslov španske Marke: ''Koš godine, koš veka!'', a pominju se i reakcije iz Francuske, Finske, Kanade, Australije.

I upravo je ta reakcija iz Australije izazvala najviše pažnje. Naime, tamošnji Herald San je na ovu temu istakao kako je i NBA zvezda ''Lebron Džejms do sada činio neverovatne poteze na parketu, ali sve to nije bilo ni približno ovom bizarnom košu iz Evrope''.

Eto, slučaj Blaža Mahkovića i njegova iznenadna popularnost posle jednog, ali očigledno veoma vrednog koša protiv najtrofejnijeg kluba na Balkanu, može izgleda da posluži kao primer i drugim košarkašima kojima je stalo do svojih ''pet minuta slave''...

Samo, da li će se o Mahkoviću pričati i kada prođe tih njegovih ''pet minuta''? Od njega zavisi...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke